fbpx

Stokkvågen | Foto: Kenneth Lauvås

10 heite stillinger juli

Hver måned trekker vi frem 10 spennende stillinger som lyses ut på Helgeland.

1. Alcoa søker Business Analyst

Alcoa er en verdensledende leverandør av bauksitt, alumina og aluminium, med en sterk portefølje av verdiskapende støpte og valsede produkter og betydelige energiressurser. Verket i Mosjøen startet opp i 1958, og har i 2021 over 500 ansatte, og produserer årlig ca 230 000 tonn produkter av primæraluminium.

Som Business Analyst blir du en del av et team som skal tilrettelegge for god økonomistyring i hele bedriften. Du vil arbeide med kontrolloppgaver i tett samspill med driftsavdelingene. Stillingen er operativ og tett på driftsorganisasjonen, med bredt spekter av oppgaver.

Les mer her

Søknadsfrist: 10.07.2021

2. Trollfjell Friluftsråd søker Daglig leder

Trollfjell Friluftsråd ble etablert i 2016 og skal jobbe i og for kommunene Brønnøy, Vega, Sømna, Vevelstad, Bindal og Leka. For å passe som Daglig leder må du ha interesse for friluftsliv, og kunne se mulighetene til å fremme et aktivt friluftsliv for alle lag i befolkningen. Dette gjøres gjennom samarbeid med kommunene, friluftsorganisasjoner, frivillige lag og foreninger i området og andre geoparker.

Les mer her

Søknadsfrist: 01.08.2021

 

3. Sintef Helgeland søker forsker eller forskerspire

SINTEF er en av Norges mest anerkjente merkevarer, og er i dag et av Europas største uavhengige forskningsinstitutt. Deres visjon er «teknologi for et bedre samfunn», som har vært fundamentet for deres virksomhet i 70 år.

I Sintef Helgeland får du jobbe tett på industrien og andre næringsaktører som ønsker å øke ressurseffektivitet og begrense sin klima- og miljøbelastning gjennom innovative teknologier. Med en økende prosjektportefølje innen livsløpsanalyse (LCA), materialstrømsanalyse (MFA), bærekraftsanalyser og sirkulær økonomi søker de nå etter en MSc, Forsker eller Seniorforsker som skal jobbe med miljømessig bærekraft.

Les mer her

Søknadsfrist: 23.07.2021

 

4. Aker Solutions søker Senior Electrical Engineer

Gjennom ingeniørkunst bidrar Aker Solutions med å skape de produktene, systemene og tjenestene verden trenger for å løse globale utfordringer innen energi. De søker nå etter en Senior Electrical Engineer til deres avdeling i Sandnessjøen. Deres elektroavdeling består av faglig dyktige, sosiale og kreative medarbeidere. De setter trivsel, kommunikasjon og hardt arbeid høyt, både når det kommer til teamarbeid og i leveransene ut til kundene.

Les mer her

Søknadsfrist: 28.07.2021

 

 

5. Brønnøysundregistrene lyser ut flere IT-stillinger

Brønnøysundregistrene utvikler og driver digitale tjenester som gjør dialogen med det offentlige enklere for personer og virksomheter. Brønnøysundregistrenes utvikler og drifter noen av de viktigste registrene i Norge, og har en sentral rolle i forenklingen og digitaliseringen av det norske samfunnet.

Bli en del av et et omfattende IT-miljø bestående av over 80 personer innen fagområdene systemutvikling, kvalitet og test, sikkerhet, databaser, IT-arkitektur og leverandørstyring. De fleste hos Brønnøysundregistrene jobber og lever i kystperlen Brønnøysund, på Helgelandskysten midt i Norge.

Teknisk sikkerhetsarkitekt

Plattformutviklere

Seniorutvikler

Sikkerhetsarkitekt

Løsningsarkitekt

Søknadsfrist: 15.08.2021

Nye Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistrene gjør det mulig å leve det livet du drømmer om

Publisert av Brønnøysundregistrene Onsdag 23. september 2020

 

 

6. Helgelandssykehuset søker Utdanningskoordinerende lege

Helgelandssykehuset HF består av sykehusenheter i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen. Gjennom å sette pasienten i sentrum, og med god samhandling med omgivelsene, skal helseforetaket sikre trygge og fremtidsrettede sykehustjenester basert på kvalitet, trygghet og respekt.

Helgelandssykehuset søker deg som er lege og ønsker å kombinere klinisk virksomhet, eller forskningsaktivitet, med 50 % stilling som koordinator for legeutdanningen i foretaket.

Les mer her

Søknadsfrist: 31.07.2021

 

7. PPT Rana søker Pedagogisk psykologisk rådgiver / spesialpedagog

Pedagogisk pyskolgisk tjeneste Rana eies av Rana kommune, som også er vertskommune for Hemnes, Nesna og Rødøy. PPT Rana hjelper skolen og barnehagen i arbeidet med kompetanseutvikling og organisasjonsutvikling slik at alle barn og unge får mulighet til å utvikle sitt læringspotensial. De søker nå en Pedagogisk psykologisk rådgiver / spesialpedagog, med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.

Les mer her

Søknadsfrist: 14.07.2021

 

8. Vefsn kommune søker Kulturskolerektor

Kultursenteret i Vefsn kommune skaper tilbud innenfor mange deler av kulturfeltet og består av avdelingene bibliotek, kulturskole, kulturhus og kino. De har som mål å være hjertet i lokal og regional virksomhet innen kunnskap, kultur og opplevelse.

De søker nå etter en Kulturskolerektor. Kulturskolen tilbyr kunstfaglig opplæring innenfor dans, musikk, musikal, teater, visuell kunst og skapende skriving. Elevene og lærerne i kulturskolen har et høyt aktivitetsnivå, og er involvert i spennende prosjekter og produksjoner gjennom hele året.

Les mer her

Søknadsfrist: 01.08.2021

Helgeland og Mosjøen

Vi utlyser stilling som prosjektleder for å jobbe med å nå målene i ny næringsplan 👍🚀

Se hele utlysningen her: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=206969167

Hjelp oss med å finne den rette👍

#Helgeland #Vefsn #Mosjøen #MON #energiisentrum #ledigstilling

Publisert av Mosjøen og Omegn Næringsselskap KF Torsdag 4. februar 2021

 

9. Herøy kommune søker Kommunalsjef Teknikk og Miljø

I Herøy kommune på Helgelandskysten er det det et hav av muligheter. Her ligger det godt til rette for en aktiv fritid, både til vanns, til fjells, eller langs veien på sykkel. Vakker natur og flott skjærgårdslandskap byr på enestående friluftsopplevelser, med gode muligheter for jakt og fiske. Kommunen har et rikt og variert næringsliv og regionen er et av landets største oppdrettsområder.

De søker nå etter en strategisk og samlende leder til stillingen som Kommunalsjef innen Teknikk og Miljø. Som kommunalsjef har du ansvaret for kommunale tjenester; vei og trafikk, havn, forurensning og renovasjon, vann og avløp, bygg og eiendomsforvaltning, behandling av byggesaker, arealplanlegging og oppmåling.

Les mer her

 

De søker også en initiativrik og dyktig Ingeniør til Teknikk og Miljø avdelingen som skal jobbe med saksbehandling, planarbeid, prosjektarbeid, drift av havnevesen og løse kommunes oppgaver som myndighet innen enhetens ansvarsområde.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.07.2021

 

10.Alstahaug kommune søker Kultursjef

Alstahaug retter blikket fremover og har et kulturliv som skal videreføres og videreutvikles. Til dette søker de en Kultursjef som engasjerer, motiverer, skaper samhold, og bidrar til gode opplevelser både for kommunens egne innbyggere og tilreisende. Kultursjefen skal bidra til at Alstahaug opprettholder og videreutvikler sin posisjon som en sterk kulturkommune med et variert tilbud av kulturelle aktiviteter.

Les mer her

Søknadsfrist: 18.07.2021

 

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

 

Sjekk ut og følg @kennethlauvaas på instagram for å se flere blinkskudd fra Helgeland!

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Kenneth Lauvås | Norway 🇳🇴 (@kennethlauvaas)


Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.