fbpx
Båt i solnedgang ved Helgelandskysten

Foto: Isak Brun | IG: @isakbrun

10 heite stillinger januar

Hver måned trekker vi frem 10 spennende ledige stillinger som lyses ut på Helgeland!

1. Nyutdannet og eventyrlysten?

Få en solid start på karrieren med en traineestilling gjennom Kandidat Helgeland! Traineeordningen rekrutterer til et mangfold av virksomheter på Helgeland innen Industri, IT, Helse, Kraft og Forskning. Stillingene er tilpasset deg som nettopp har tatt eller gjør ferdig en grad innen høyere utdanning, og for første gang er det også traineestillinger for deg med doktorgrad (PhD). Som trainee får du en drømmestart på karrieren, samtidig som du blir du kjent med de andre traineene og det regionen har å by på!

Les mer her

Søknadsfrist: 01.03.2022

Traineene på RIB-tur på vakre Helgelandskysten

 

2. Som lærer i Alstahaug har du mer tid til det du har lyst til å gjøre

Sandnessjøen i Alstahaug kommune er en kystby midt på Helgeland, og er et naturlig utgangspunkt for å oppleve alt det eventyrlige Helgeland har å by på. Hvorfor ikke ta ferieopplevelsene inn i hverdagen? Om sommeren har du kort vei fra jobb til topptur, eller til kajakken for å ta et blinkskudd av en havørn, og på vinterstid er det kort vei til preparerte skiløyper.

Er du god til å skape gode relasjoner, engasjement og faglig utvikling? Alstahaug kommune har flere ledige lærerstillinger, og ønsker gjerne en søknad fra deg som er utdannet grunnskolelærer 1-7, Grunnskolelærer 5-10, allmennlærer eller har annen formell undervisningskompetanse for grunnskolen.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.02.2022

 

3. Bli med på suksesshistorien i Mo i Rana

I Norges grønne industrihovedstad Mo i Rana forberedes det til en rivende utvikling i årene som kommer, med forventet befolkningsvekst på over 5000 innbygger i løpet av få år. Rana Utvikling AS er Rana kommune sin næringsetat og har som visjon å være regionens fremste strategiske samarbeidspartner som skal gi retning og kraft til bærekraftig utvikling.

Rana utvikling søker derfor etter 1-2 prosjektledere, samfunnsutviklere og næringsrådgivere som vil jobbe med deres VekstMObiliseringsprosjekt. Hovedmålet med dette prosjektet er å støtte opp om Freyr Battery sin etablering og legge til rette for at Rana kommune får flest mulig positive ringvirkninger ut av etableringen av battericelleproduksjon i Mo i Rana, i form av investeringer og befolkningsvekst.

Les mer her

Søknadsfrist: 23.01.2022

 

4. Prosjektkoordinator – Give me SoMe dialog

Vil du være med å realisere et av de mest spennende prosjektene på Helgeland? De neste 3 årene skal kommunene Brønnøy, Hemnes, Vefsn og Rana jobbe sammen med nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere i prosjektet «Give Me SoMe dialog». Sammen skal de utvikle plattformer for digital kommunikasjon, informasjon og tjenesteyting rettet mot barn og ungdom i kommunene.

Les mer her

Søknadsfrist: 07.01.2022

Psst! Sjekk også ut Prosjektleder – Sammen for barn og unge i Sømna

 

 

5. Riktig Spor søker Grafisk Designer

Riktig Spor ble etablert i 2008, og er et design- og kommunikasjonsbyrå med kontorer i Bodø, Narvik og Mo i Rana. Med Nord-Norge som hovedmarked, brenner de for å skape sterke merkevarer for store og små kunder, slik som Heile Helgeland. Riktig Spor Mo i Rana søker deg som er en idérik og innovativ designer, og som greier å skape spennende visuelle konsepter. Som grafisk designer i Riktig Spor vil du jobbe i et tverrfaglig merkevare- og designbyrå som leverer identitet, brukeropplevelser og kommunikasjon til noen av regions sterkeste merkevarer.

Les mer her

Søknadsfrist: 16.01.2022

 

6. Løs globale utfordringer innen energibransjen!

Vil du være med å utgjøre en forskjell og akselerere utviklingen mot en bærekraftig fremtid? Aker Solutions har lang erfaring med å levere komplekse prosjekter til olje- og gassbransjen, og ser nå etter en maskiningeniør som vil være med å forme veien videre mot en bærekraftig fremtid.

Les mer her

Søknadsfrist: 27.01.2022

 

7. Barnevernstjenesten Sør – Helgeland søker Nestleder

Vil du være med å bidra til et godt og trygt oppvekstmiljø for barn og unge på Sør- Helgeland? Barneverntjenesten i de 5 sørligste Helgeland kommunene: Bindal, Brønnøy, Sømna, Vega og Vevelstad ble i 2011 etablert som en interkommunal tjeneste. Brønnøy er vertskommune og arbeidssted er rådhuset i Brønnøy. Regionen byr på et unikt friluftsliv med verdensarv øya Vega kun en liten båttur unna. Eller lange fjellturer i nasjonalparkene Lomsdal-Visten eller Børgefjell. Brønnøy og omegn kan forøvrig by på et godt havfiske, unike fiskevann og lakseførende elver. I regionsentret Brønnøysund finner du restauranter i verdensklasse, og et rikt kulturliv – enten du er aktiv utøver selv eller bare ønsker å nyte sådan.

Les mer her

Søknadsfrist: 20.01.2022

 

8. Brønnøysundregistrene søker Plattformutviklere

Brønnøysundregistrene utvikler og driver digitale tjenester som gjør dialogen med det offentlige enklere for personer og virksomheter. Brønnøysundregistrenes utvikler og drifter noen av de viktigste registrene i Norge, og har en sentral rolle i forenklingen og digitaliseringen av det norske samfunnet.

De skal bygge opp et plattformteam som skal forvalte og videreutvikle deres private skyplattform, og søker derfor junior og senior plattformutviklere. Er du nyutdannet og har lite erfaring legger de til rette for nødvendig opplæring og kompetansepåfyll ved oppstart. Har du tyngre bakgrunn og erfaring? Da er du kanskje deres nye senior plattformutvikler!

Les mer her

Søknadsfrist: 10.01.2022

Psst! Brønnøysundregistrene søker også en designer med kompetanse innen en eller flere av områdene UX, interaksjonsdesign og visuell design.

 

9. Flexboks søker Utvikler til voksende teknologimiljø

Flexboks AS søker flere hyggelige kollegaer til å ta del i sitt voksende teknologimiljø. Flexboks er et nyetablert Tech selskap som utvikler egne tjenester, samt innovative løsninger for et mangfold av aktører med fokus på bærekraft. De består i dag av et team på 8 personer med nye og moderne lokaler på Kompetansehuset i Mosjøen. De har som ambisjon å skape Nord-Norges største teknologi og innovasjonsmiljø, og ønsker derfor å styrke sitt team med dyktige unge utviklere.

Les mer her

Søknadsfrist: 20.01.2022

 

10. Helgeland Betong søker

Med 70 år i bransjen har Helgeland Betong vært en sentral aktør i bygg og anleggsmarkedet på Helgeland, og er i dag regionens største leverandør av ferdigbetong, og en av Nord-Norges største betongelementprodusenter. Fra sin base i Mo i Rana, med markedsområde i landets tre nordligste fylker, er de en leverandør med lang fartstid og god kjennskap til regionen og produktene. De ser nå etter tre betongarbeidere og én erfaren mekaniker.

Se stillingen som Betongarbeider / Forskalingssnekker

Se stillingen som Mekaniker

Søknadsfrist: 09.01.2022

 

Bonus. Siemens søker Automasjonsingeniør

Siemens Digital Industries trenger ingen introduksjon, og er en verdensledende aktør innenfor industriell automasjon og digitalisering. I tett samarbeid med sine partnere og kunder, er de drivkraften for digitale transformasjonen i prosess- og stykkproduksjon. Deres mål er å gjøre sine kunder raskere, mer fleksible, mer effektive og klare for å håndtere utfordringene i det neste steget av den digitale transformasjonen.

Les mer her

Søknadsfrist: 09.01.2022

 

Sjekk ut og følg @isakbrun på instagram for å se flere blinkskudd fra Helgeland og Nord-Norge!

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Isak Kristensen Brun (@isakbrun)

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.