fbpx

Foto: Hans Petter Sørensen | www.faroutfocus.no

10 heite stillinger i september

Vi tar i mot september og høsten med 10 heite stillinger!

1. Nova Sea søker IT-sjef

Nova Sea AS er en av Nord-Norges største oppdrettsaktører. Konsernet er helintegrert fra stamfiskproduksjon frem til restaurant. Deres 270 medarbeidere forventes i 2020 å stå for produksjonen av laks til en samlet verdi på ca. 2,5 milliard kr. Oppdrettsaktiviteten er lokalisert på Helgelandskysten, med anlegg fra Vega i sør, til Gildeskål i nord. Hovedkontor og industrianlegg ligger på Lovund i Lurøy kommune.

Som IT-sjef i Nova Sea vil du ta del i et distriktseventyr og ha ansvaret for den digitale utviklingen hos en av Nord-Norges største oppdrettsaktører. Oppdrettsnæringen, med sitt fokus på optimalisering, miljø og bærekraft, er i rivende teknologisk utvikling. Kunne du tenkt deg en spennende jobb med spektakulær natur rett utenfor kontordøra?

Les mer her

Søknadsfrist: 11.09.2020

 

2. Brønnøysundregistrene søker Rådgivere og Seniorrådgivere innen informasjonssikkerhet

Brønnøysundregistrene utvikler og driver digitale tjenester som gjør dialogen med det offentlige enklere for personer og virksomheter. For at alle skal kunne stole på at samspillet mellom privat og offentlig foregår så enkelt som mulig, benytter de den mest egnede teknologien.

De søker to engasjerte og systematiske medarbeidere i utviklingen og profesjonaliseringen av styringssystemet knyttet til informasjonssikkerhet og dokumentasjonsforvaltning. Hovedoppgaven for den ene stillingen vil være fagansvar og prosessledelse for beredskaps-planlegging, rammeverk for risikostyring og hovedansvar for øvelser og krisehåndteringsverktøyet. Hovedoppgaven til den andre stillingen vil være fagansvar for utvikling og profesjonalisering av virksomhetens kvalitetsstyring. For begge stillingene innebærer det en videreutvikling og profesjonalisering av fagområdene til å bli en del av en helhetlig virksomhetsstyring.

Les mer her

Søknadsfrist: 21.09.2020

 

3. Frikultbarnehagen Hemnes søker Styrer/Pedagogisk leder

Frikultbarnehagen Hemnes satser på «hele barnet» – både kognitivt, fysisk, psykisk og sosialt – for at barna skal trives, mestre og utvikle seg på alle områder, gjennom aktivitet og opphold i natur.

De ser etter en styrer som er glad i friluftsliv, er engasjert og skapende. Som Styrer/Pedagogisk leder har du et ønske om å ha en friluftsrelatert hverdag sammen med barna, kompetanse innen veiledning og lederskap, og evne til omstilling.

Les mer her

Søknadsfrist: 01.10.2020

 

4. Nasjonalbiblioteket søker Systemutviklere

Nasjonalbiblioteket er tildelt oppgaven å sørge for at den Norske kulturarven blir digitalisert og tilgjengeliggjort på nett. For å muliggjøre dette skal digitaliseringskapasiteten ved Nasjonalbibliotekets anlegg i Rana nesten dobles, og i de kommende ti-årene vil millioner av objekter fra arkiv, bibliotek og museum, i tillegg til Nasjonalbibliotekets egen samling, digitaliseres og tilgjengeliggjøres. Det krever en stor oppskalering av IT-infrastrukturen samt utvikling av nye produksjonsløyper, støttesystemer og systemer for digital langtidsbevaring.

Som Systemutvikler får du delta i design og utvikling av deres tjenester i et smidig utviklingsteam, delta i videreutvikling av metodikk, verktøykasse og kompetanse innen fagområdet, og utforske teknologiske muligheter og utfordringer. Vil du være med og utvikle Nasjonalbibliotekets digitale løsninger for fremtiden? Liker du å identifisere og løse brukerbehov, og kontinuerlig forbedre IT-løsninger? Har du lyst til å jobbe sammen med erfarne fagfolk i et høyteknologisk miljø med topp moderne infrastruktur, systemer og tjenester?

Les mer her

Søknadsfrist: 07.09.2020

 

1,3 millionar bøker tilfeldig plassert. Gigantiske robotar finn fram akkurat den boka du vil ha. Nasjonalbiblioteket har…

Publisert av Nasjonalbiblioteket Fredag 17. januar 2020

 

5. Barneverntjenesten i Hemnes kommune søker Barnevernskonsulent

Barnevernet skal være en garanti for at alle barn og unge sikres omsorg, trygghet og utviklingsmuligheter. De har som sin spesielle oppgave å ta vare på de mest utsatte barna. Det skal beskytte barn mot omsorgssvikt og motvirke at barn lider fysisk og psykisk overlast.

Barneverntjenesten i Hemnes kommune søker nå en Barnevernskonsulent til sitt kontor i Korgen. De har i dag 6 årsverk; en barnevernleder, fire saksbehandler og en merkantil. De jobber etter generalistmodellen, som vil si at alle saksbehandlere jobber både med melding, undersøkelse og oppfølging av tiltak, samt fosterhjemsoppfølging. Samtidig legger de til rette for spesialisering ut fra de ansattes kompetanse og interesser.

Les mer her

Søknadsfrist: 13.09.2020

 

6. Helgelandssykehuset søker Psykologspesialist eller Psykolog

BUP Rana er en allmennpsykiatrisk poliklinikk under Helgelandssykehuset, som driver med utredning og behandling av barn og unge i alderen 0 – 18 år. Avdelingen BUP Rana er tverrfaglig sammensatt – med både overlege/spesialist i barne- og ungdomspsykiatri, psykologspesialister, leger i spesialisering, psykologer, pedagoger, sosionomer og barnevernspedagog.

Stillingen innebærer utredning og diagnostisering av psykiske lidelser hos barn og unge, individuell terapi, gruppeterapi og familieterapi. Du vil samarbeide tverrfaglig internt, og eksternt med deres samarbeidspartnere, samt bidra faglig gjennom veiledning, undervisning og teamarbeid. Ved behov bistår du også med støtte til andre avdelinger.

Les mer her

Søknadsfrist: 16.09.2020

Foto: Helgelandssykehuset

 

7. Hattfjelldal kommune søker Sørsamisk språk- og kulturformidler

Som Sørsamisk språk- og kulturformidler rapporterer du til kommunalsjefen for Oppvekst- og kultur i Hattfjelldal kommune, og arbeider som pådriver for vitalisering og utvikling av det sørsamiske språk. Dette innebærer å planlegge og gjennomføre arrangement som fremmer sørsamisk språk og kultur, arbeide med tolking og oversetting fra sørsamisk til norsk og visa versa.

Les mer her

Søknadsfrist: 20.09.2020

 

8. DNB søker Rådgiver bedrifts-/personmarkedet

DNB satser på Helgeland og søker deg som vil jobbe tett på person- og bedriftskunder på ytre Helgeland. Helgeland har et spennende og variert næringsliv. I Sandnessjøen får du muligheten til å jobbe med rådgivning og salg av bankens produkter og tjenester til både privatkunder og små- og mellomstore bedriftskunder. De er til stede for deres kunder privat, når de tar steget for å etablere en bedrift, og når bedriften skal vokse.

Gjennom tett dialog og ved å være nysgjerrig på hverdagen til privatkunder, bedrifter og bedriftseiere, vil du avdekke og forstå deres behov og finne de beste løsningene for at de skal være i forkant og lykkes i sine ambisjoner. DNB bidrar i omstillingen og utviklingen av norsk næringsliv ved å gi personkunder og bedriftskunder helhetlig og god rådgivning.

Les mer her

Søknadsfrist: Snarest

 

9. Nortura søker Rådgiver til området Nord-Norge

Nortura er en av Norges største matprodusenter, og Gilde og Prior er to av deres mest kjente merkevarer. De er bondens selskap; et samvirke eid av over 17 700 norske bønder over hele landet. I Nortura jobber de for matglede, helse og bærekraft. De skaper omsetter for 23 milliarder kroner og legger igjen over 5 milliarder kroner til fellesskapet gjennom skatter og avgifter fra deres ansatte, eiere og underleverandører

Som Rådgiver med arbeidsområde Nord-Norge rapporterer du til tilførselsleder Region Nord, og jobber med tilførselsarbeid og faglig rådgiving innen alle dyreslag, med hovedvekt på dyrevelferd og svineproduksjon. Du får bidra til å utvikle husdyrmiljøet ved å ta initiativ til å gjennomføre faglige tiltak som møter, kurs, fagturer, foredrag og annet organisasjons- og produsentrettet arbeid.

Les mer her

Søknadsfrist: 18.09.2020

Foto: Nortura

 

10. Helgeland Havn IKS søker Havnedirektør

Helgeland Havn er et interkommunalt selskap eid av Alstahaug, Dønna, Leirfjord og Vefsn kommune. Helgeland Havn skal være en pådriver for effektiv og bærekraftig terminal-, transport- og havnetjenester. Målsettingen for Helgeland Havns virksomhet er at de samlede havneressurser til enhver tid skal utgjøre et konkurransedyktig havnetilbud for brukerne, ved blant annet å tilrettelegge infrastrukturen som sikrer best mulig forbindelse mellom sjø- og landtransport samt bruk av intermodale transportløsninger.

Som deres nye Havnedirektør er du synlig, engasjert og samlende. Som toppleder evner du å videreutvikle og lede selskapet, i tråd med samfunnsoppdraget, i en spennende tid som kjennetegnes av stadig økende miljøorientering med fokus på det grønne skiftet.

Les mer her

Søknadsfrist: 30.09.2020

 

BONUS. Rana Utvikling søker Prosjektleder for Bærekraftig Byutvikling

Rana Utvikling AS er Rana kommune sin næringsetat og har som visjon å være regionens fremste ressurs for næringsutvikling. Selskapets viktigste oppgave er å legge til rette for ny næringsvirksomhet og bidra til å forbedre rammevilkårene for næringsdrivende.

De søker en ny medarbeider til en spennende og utviklende stilling som prosjektleder, med bærekraftig byutvikling som ansvarsområde. Prosjektet skal revitalisere og organisere byutviklingsarbeidet i Mo i Rana slik at det kommer innbyggere, næringsliv og samfunnsaktører i hele regionen til gode nå og i fremtiden. De leter etter deg med et sterkt engasjement for bærekraftig byutvikling og som evner å utfordre dagens situasjon med innovative løsninger.

Les mer her

Søknadsfrist: 20.09.2020

 

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.