fbpx

Foto: Isak Brun

10 heite stillinger i oktober

Oktober byr på friske farger, frisk luft og ikke minst 10 heite stillinger!

1. Heymat søker salgssjef kontraktsmarked

Heymat ble etablert i 2016 ut fra ideen om å kombinere industrimattens høye kvalitetskrav med moderne, skandinavisk design. Med fokus på funksjon, miljø og moderne skandinavisk design har Heymat på kort tid rukket å bli et kjent merkenavn i det norske markedet. Bare gjennom det siste året kan de vise til en rekke nasjonale og internasjonale priser, som Archiprocucts Design Award 2019, Bonytts «Vakre hverdagsvarer» 2019, German Design Award 2020 og Bo Bedres Leserpris 2020. I dag selges mattene i Europa, Amerika og Asia.

Heymat er en bedrift i stadig utvikling, og de søker nå en initiativrik og representativ salgssjef til sin nye satsing i kontraktsmarkedet. De søker deg som har bakgrunn fra B2B salgsarbeid og erfaring knyttet til interiørbransjen. Din hovedoppgave vil være salg i Norge, Europa og USA. Arbeidsoppgavene vil ha stor spennvidde og omfatter både oppsøkende salg, messedeltakelse i inn- og utland samt utarbeidelse av salgs- og markedsstrategier. Det er en klar fordel å være opptatt av arkitektur, interiør, trender og design i denne jobben.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.10.2020

2. Alcoa søker vedlikeholdsleder

Alcoa er en verdensledende leverandør av bauksitt, alumina og aluminium, med en sterk portefølje av verdiskapende støpte og valsede produkter og betydelige energiressurser. Verket i Mosjøen startet opp i 1958, har over 500 ansatte, og produserer årlig ca 230 000 tonn produkter av primæraluminium.

De søker nå en vedlikeholdsleder til sin Tekniske avdeling. Som vedlikeholdsleder er du ansvarlig for kontinuerlig forbedring av alle aktiviteter i din gruppe, og skal bidra til å digitalisere og effektivisere vedlikeholdsoppgaver. Du vil være ansvarlig for å overvåke, melde prognose, kontrollere og rapportere koststatus innenfor eget område.

Les mer her

Søknadsfrist: 10.10.2020

Foto: Morten Eriksen

 

3. Rana kommune søker kommuneadvokat

Rana kommune er Norges fjerde største kommune. Mellom fjord og fjell finner du alt du kan tenke deg av naturopplevelser hele året! Polarsirkelbyen Mo i Rana har over 26 000 innbyggere og er vertskommune for Mo Industripark, en av landets største og grønneste industriparker. Grunnlaget for denne industrien er tilgang på mineraler, fornybar energi og høy kompetanse.

Kommuneadvokaten er leder for juridisk enhet som består av kommunens advokatteam. Enheten er organisatorisk tilknyttet kommunaldirektør for stab. Kommuneadvokaten har fagansvar og er kommunens øverste juridiske rådgiver. I mange sammenhenger vil kommuneadvokaten være rådgiver for rådmannen og hans strategiske ledergruppe i overordnede og strategiske prosesser som krever juridisk kompetanse, erfaring og ryddighet.

Les mer her

Søknadsfrist: 18.10.2020

PS Rana kommune søker også Økonomisjef!

 

4. Brønnøysundregistrene søker Senior systemutviklere

Brønnøysundregistrene utvikler og driver digitale tjenester som gjør dialogen med det offentlige enklere for personer og virksomheter. Brønnøysundregistrenes utvikler og drifter noen av de viktigste registrene i Norge, og har en sentral rolle i forenklingen og digitaliseringen av det norske samfunnet.

De søker deg som er utdannet innen IT til rollen som senior systemutvikler. De søker etter deg som er engasjert og som brenner etter å sette deg inn i ny teknologi og ønsker å gjøre en forskjell. Du er positiv til å ta nye utfordringer, ser på samarbeid som en styrke og er nysgjerrig. Klikk på lenken under for å lese mer om hvilke fagområder og kvalifikasjoner de søker.

Les mer her

Søknadsfrist: 19.10.2020

PS Brønnøysundregistrene søker også Testarkitekt, Løsningsarkitekt og Informasjonsarkitekt 

 

5. Helgelandssykehuset søker smittevernoverlege

Helgelandssykehuset HF består av sykehusenheter i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen. Gjennom å sette pasienten i sentrum, og med god samhandling med omgivelsene, skal helseforetaket sikre trygge og fremtidsrettede sykehustjenester basert på kvalitet, trygghet og respekt. De tre lokalsykehusene har til sammen cirka 1550 årsverk, og foretaket gir lokalsykehustilbud til de cirka 78 000 innbyggere på Helgeland.

Stillingens ansvarsområde omfatter faglig ansvar for helseforetakets smittevern, samt smittevernfaglig rådgivning til sykehusenhetene og sykehusledelsen. Smittevernoverlegen arbeider i team med smittevernsykepleiere i helseforetaket og den enkelte sykehusenhet. I tillegg vil du som smittevernoverlege i Helgelandssykehuset inngå i et regionalt samarbeid med andre smittevernleger i Helse Nord.

Les mer her

Søknadsfrist: 31.10.2020

 

6. DNB søker bedriftsrådgiver

Vil du jobbe tett på de mest spennende og varierte større bedriftene på Helgeland, og bidra til videre utvikling av næringslivet i regionen? DNB utvikler seg i takt med næringslivet og er en synlig og viktig samarbeidspartner og støttespiller for både næringsliv og samfunnsliv på Helgeland.

Som bedriftsrådgiver vil du pleie og utvikle eksisterende kundeportefølje og drive innsalg mot nye kunder på Helgeland. For å trives og lykkes i rollen som bedriftsrådgiver må du ha stor interesse for det lokale næringslivet og god forståelse for de utviklingstrekk og trender som påvirker utviklingen lokalt. Gjennom tett samarbeid med erfarne kollegaer og interesse for å sette deg inn i bedriftenes forretning og bransje vil du sikre tilpasset, strategisk rådgivning og optimale løsninger for den enkelte kunde.

Les mer her

Søknadsfrist: Snarest

 

7. Momek aKVA Personell søker driftsleder til nyetablert kontor på Helgelandskysten

MOMEK aKVA Personell er et selskap under etablering som har til formål å sikre den kritiske ressurstilgangen til havbruksnæringen på helgelandskysten. Dette gjøres ved å samle kompetanse og erfaring fra MOMEK Personnel på rekruttering/bemannings siden og hjørnesteinsbedriften Kvarøy Fiskeoppdrett, en stolt og bærekraftig oppdrettsaktør på Helgeland.

I den anledning søker de drifts-/prosjektleder til en spennende- og utfordrende stilling på Kvarøy. Arbeidsoppgavene innebærer drift og personalansvar for røktere og serviceteknikere, ivaretakelse og utvikling av HMS systemer, rekruttering og bemanning etter behov, utarbeide drifts og arbeidsplaner, samt assistere og utføre oppgaver i tett samarbeid med Kvarøy Fiskeoppdrett.

Les mer her

Søknadsfrist: Snarest

 

8. Hemnes kommune søker fastleger

Hemnes kommune er i en omstillingsfase hvor de skal planlegge helsetjenester for fremtiden, og kan tilby en unik mulighet til å bli med i prosessen rundt utviklingen av kommunens legetjeneste. Helsetjenesten i Hemnes omfatter blant annet en veldrevet Frisklivssentral, psykiatritjeneste, psykolog, familieveiledere, helsestasjon/skolehelsetjeneste, kommunale fysioterapeuter og ergoterapeut.

Fastlegepraksis i Hemnes kommune gir deg gode muligheter for en allsidig og tilpasset praksis med gode inntjeningsmuligheter. De ledige fastlegehjemlene er lokalisert til Hemnesberget legekontor, og innebærer deltagelse i legevakt, både lokalt og gjennom vaktsamarbeid med Rana kommune (ettermiddag, natt, helg og høytid).

Les mer her

Søknadsfrist: 09.11.2020

 

9. Friskgården søker veiledere / bedriftsveiledere

Friskgarden Rana og Friskgården Helgeland er en kompetansebedrifter som leverer arbeidsrettet rehabilitering, arbeidsinkludering, bedriftshelsetjeneste og lederstøtte til arbeidslivet på Helgeland. Gjennom 25 år har Friskgården utviklet, prøvd ut og dokumentert ny kunnskap og metodikk for læring og mestring som beste medisin til å håndtere sykefravær og arbeidsinkludering – med grunnverdiene positivt fokus, likeverd, mestring og økologi.

Som spesialist i arbeidshelse skal du levere lærings- og mestringsprogram til individ- og bedriftsmarkedet. Du må være glad i mennesker, evne og like å arbeide selvstendig, være systematisk og ha gode samhandlingsferdigheter. Du har god arbeidslivskunnskap og et generelt samfunnsengasjement – med en bachelorutdanning som faglig plattform. Du liker en variert arbeidshverdag, du er ressurs- og løsningsorientert og trives i samarbeid med enkeltindivider, så vel som i gruppe og på organisasjonsnivå.

Les mer om stillingen hos Friskgården Rana her

Les mer om stillingen hos Friskgården Helgeland her

Søknadsfrist: 11.10.2020

 

10. Hattfjelldal kommune søker kommunalsjef for Næring- og tekniske tjenester

Hattfjelldal kommune har ledig stilling som kommunalsjef for Næring- og tekniske tjenester for snarlig tiltredelse. Stillingen har personal- og økonomiansvar og rapporterer til rådmannen og inngår i dennes ledergruppe.

Avdeling for Næring- og tekniske tjenester har ansvar for bl.a. saksbehandling i medhold av plan- og bygningsloven, vann- og avløp, næring, vedlikehold av kommunal bygningsmasse og infrastruktur, brannvern, naturforvaltning og mer.

Les mer her

Søknadsfrist: 11.10.2020

 

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, vi har samlet enda flere ledige stillingsutlysninger i boksen under!

Se flere ledige stillinger

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.