fbpx

Foto: Morten Eriksen | Alcoa Mosjøen

10 heite stillinger i mars

Hver måned trekker vi frem 10 spennende stillinger som lyses ut på Helgeland.

1. Alcoa Mosjøen søker Kommunikasjonsansvarlig og Automasjonsingeniør

Alcoa er en verdensledende leverandør av bauksitt, alumina og aluminium, med en sterk portefølje av verdiskapende støpte og valsede produkter og betydelige energiressurser. I Norge har Alcoa to verk, ett i Mosjøen og ett på Lista. Verket i Mosjøen ble startet opp i 1958 og har i dag over 500 ansatte. I Mosjøen produserer de årlig ca. 230 000 tonn produkter av primæraluminium.

Er du deres nye Kommunikasjonsansvarlig?

Som kommunikasjonsansvarlig blir du stasjonert i Mosjøen, men du vil jobbe for begge verkene de har i Norge. Som person er det viktig at du er god på omdømmebygging både på lokalt og nasjonalt nivå. Dette innebærer å følge med på og besvare lokale og nasjonale media, inklusive sosiale media, om verksspørsmål og vise et aktivt samfunnsengasjement. Du må være interessert i hva som rører seg i lokalsamfunnet.

Les mer her

Søknadsfrist: 25.03.2020

Er du deres nye Automasjonsingeniør?

Alcoa Norway ANS, avd. Mosjøen søker en ny ansatt til sitt Information Technology & Automation Solutions team. Der vil du inngå i et team med ansvar for drift og videreutvikling av prosesstyringssystemer for Alcoa Mosjøen. Sammen forsyner verket i Mosjøen og Lista europeiske valseverk, pressverk og støperier med kvalitetsprodukter i aluminium.

Les mer her

Søknadsfrist: 10.03.2020

 

2. Aker Solutions søker Instrument/SAS Engineer & Senior Instrument Engineer

Aker Solutions søker etter talentfulle medarbeidere med gode holdninger, som er klare til å brette opp ermene og hjelpe til med solide leveranser over hele verden. De setter trivsel, kommunikasjon og hardt arbeid høyt i både teamarbeidet og leveransen til kundene. Nye kontrakter på norsk sokkel og en økende prosjektportefølje i Sandnessjøen danner bakteppet for at de nå ønsker å rekruttere flere nye medarbeidere for å styrke teamet for fremtidig vekst.

Senior Instrument Engineer

Instrument/SAS Engineer

Søknadsfrister: så snart som mulig

 

3. Helgeland Betong søker Produksjonssjef

Helgeland Betong er en av regionens største leverandør av ferdigbetong, og en av Nord-Norges største betongelementprodusenter. Med base i Mo i Rana og markedsområde i landets tre nordligste fylker, er de en leverandør og samarbeidspartner med lang fartstid og god kjennskap til regionen og produktene. De produserer alt innen betongelementer og hulldekker til næringsbygg, industrilokaler og leilighetsbygg – så vel som til ulike samferdselsprosjekter. For å passe inn hos dem må du være positiv, systematisk, samvittighetsfull og ryddig. Du lar ikke Mæhmed pakke baggen din, men tar gode og stødige vurderinger – alltid med høyt fokus på kvalitet og HMS.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.03.2020

Publisert av Helgeland Betong Fredag 29. juni 2018

4. Nova Sea søker Industrimekaniker til sin tekniske avdeling

Nova Sea AS er en av Nord-Norges største oppdrettsaktører. Konsernet er helintegrert fra stamfiskproduksjon frem til restaurant. Deres slakteri på Lovund i Lurøy kommune, Nordland, har i dag en teknisk avdeling med 12 årsverk fordelt på tre team. Den tekniske avdelingen drifter alt av bygningsmasse, maskiner og tekniske installasjoner i forbindelse med slakteriet. Som industrimekaniker i den tekniske avdelingen går du inn i 12/9-turnus. Har du kvalifikasjoner og erfaring som passer til beskrivelsen under, og liker variert arbeid, trives med å bo og jobbe i et øysamfunn i vekst, oppfordrer de deg til å søke.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.03.2020

 

5. Celsa Steel Service søker dyktig Industrimekaniker

Er du kjent for å kunne reparere det andre har gitt opp? Er du løsningsorientert og positiv? Arbeider du samtidig nøyaktig og strukturert? Da er du kanskje den de ser etter! Maskinparken deres har stor grad av automasjon, pneumatikk, hydraulikk og roterende utstyr som krever god teknisk innsikt og interesse for denne type arbeid. Du vil få utfordrende oppgaver i et veletablert industri- og produksjonsselskap, som tilbyr gode betingelser. Celsa Steel Service legger vekt på sikkerhet og godt arbeidsmiljø. Høres dette spennende ut?

Les mer her

Søknadsfrist: Snarest

 

6. Distriktssenteret søker Samfunnsengasjert Seniorrådgiver

Distriktssenteret er et nasjonalt, statlig kompetansesenter som jobber for å styrke attraktiviteten til kommuner og regioner. De tilbyr kommunene gratis faglig hjelp og kompetanse, og bygger på erfaringer fra små og store prosjekter i distriktene. Distriktspolitikken er i vinden og hos dem vil du arbeide med distriktskommuner som politikken skal nå. Du vil også være med å gi kunnskap til politikkutvikling. Du kan mye om lokalt og regionalt utviklingsarbeid og skal gi kommunene kunnskapsbaserte råd. Hos dem får du et faglig sterkt, engasjert og inkluderende arbeidsmiljø, samt arbeide med både kommuner, fylkeskommuner, departement og andre utviklingsaktører.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.03.2020

Ledig stilling Sandnessjøen 2020

Distriktspolitikken er i vinden og hos oss vil du arbeide med distriktskommuner som politikken skal nå. Du vil også være med å gi kunnskap til politikkutvikling. Vi har ledig stilling i Sandnessjøen. Les mer og søk nå. https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/183275/samfunnsengasjert-seniorraadgiver

Publisert av Distriktssenteret – Kompetansesenter for distriktsutvikling Onsdag 26. februar 2020

7. Bjerka skole søker Rektor

Bjerka skole er en 1-4-skole med 40 elever. Rektor er skolens øverste leder og er også leder for Bjerka SFO. Skolen har også lærer med teamlederfunksjon. Bjerka skole har et flott nærområde med praktfull natur i umiddelbar nærhet, som er velegnet til å drive både fysisk aktivitet og undervisning i. Kommunen satser på barn og unge og jobber med et prosjekt som heter «God oppvekst i Hemnes». Skolene i kommunen er også med i et prosjekt, «BRY DEG!» (av Læringsmiljøsenteret i Stavanger). Som rektor ved Bjerka skole er du en del av Enhetsleder skole sitt lederteam.

Les mer her

Søknadsfrist: 27.03.2020

 

8. Tanken arkitektur søker erfaren og engasjert Sivilarkitekt

Tanken arkitektur holder til på idylliske Hemnesberget i hjertet av Helgeland. De er et ungt og ambisiøst arkitektkontor med fire ansatte. De arbeider med små og mellomstore prosjekter i hele Norge, men har en geografisk hovedtyngde i Nordland. De har lang erfaring innenfor arkitektur, interiør, møbel- og lysdesign. De arbeider innenfor et bredt spekter av prosjekter med hovedfokus på å planlegge og utforme gode steder å være og bo. De ser på alle prosjekter som en unik mulighet til å utarbeide originale løsninger med hensyn til landskap, himmelretninger, utsiktsforhold, infrastruktur og klima. Deres arkitektoniske valg skal være et resultat av byggherres ønsker og behov forent med deres kunnskap.

Les mer her

Søknadsfrist: 30.03.2020

«Ring of Fire» paviliong/bålplass fra Tanken arkitektur | Foto: Lars Solbakken

 

9. Lovundlaks søker Nøkkelperson

Lovundlaks er et tradisjonsrikt, familieeid selskap som driver oppdrett av atlantisk laks, og omsetter årlig for ca. 500-600 millioner. På grunn av økt aktivitet ønsker de å styrke økonomi- og personalavdeling ved å øke bemanningen i administrasjon fra én til to ansatte. Den nye stillingen kan være controller, trainee, økonomimedarbeider, administrasjons- og personalmedarbeider eller lignende. For dem er det viktigste å tilpasse arbeidsoppgavene etter dine egenskaper. Stillingen kan passe både for de som er nyutdannet eller de med mer erfaring. Det som er avgjørende er at du har lyst og takler å jobbe med ulike arbeids- og ansvarsoppgaver.

Les mer her

Søknadsfrist: 20.03.2020

 

10. Helgelandssykehuset søker LiS ortopedi, Øyelege og Psykologspesialist/Psykolog

Helgelandssykehuset HF består av sykehusenheter i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen. Gjennom å sette pasienten i sentrum, og med god samhandling med omgivelsene, skal helseforetaket sikre trygge og fremtidsrettede sykehustjenester basert på kvalitet, trygghet og respekt.

Helgelandssykehuset Mo i Rana har ledig to faste stillinger som LIS ortopedi. Avdelingen (Kirurgiske leger) tilbyr behandling innen spesialitetene gynekologi, gastrokirurgi, ortopedi, og annen generell kirurgi. Avdelingen er godkjent som gruppe II utdanningsavdeling med 3,5 år godkjent utdanningstid i ortopedi.

Lege i spesialisering i ortopedi

Søknadsfrist 18.03.2020

 

Helgelandssykehuset Mosjøen søker øyelege. Helgelandssykehuset Mosjøen har helgelandsfunksjon innen ophtalmologi med et nedslagsfelt på ca 78 000 innbyggere. Det er årlig ca 4000 polikliniske konsultasjoner og ca. 400 dagkirurgiske inngrep. Deres poliklinikk er under utvikling der du som lege får være med å utforme denne.

Øyelege

Søknadsfrist: 15.03.2020

 

Helgelandssykehuset Sandnessjøen søker Psykologspesialist/Psykolog. Voksenpsykiatrisk poliklinikk i Sandnessjøen anvender metoder som Kognitiv terapi, Dialektisk atferdsterapi, MbC og EMDR i deres klinikk. De har nettopp inngått et samarbeid med Bergen og skal i gang med B4DT og de jobber også med videreutvikling av kompetansen innen personlighetsforstyrrelser og psykose.

Psykologspesialist/Psykolog

Søknadsfrist: 15.03.2020

 

Var ingen av stillingene for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se hvilke andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

 

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.