fbpx

Umskardtjønna | Instagram: @odastrandas

10 heite stillinger i mars

Hver måned trekker vi frem 10 spennende stillinger som lyses ut på Helgeland.

1. SpareBank 1 Helgeland søker Rådgiver

1. mars blir Helgeland Sparebank en SpareBank 1-bank og får det nye navnet SpareBank 1 Helgeland. SpareBank 1 Helgeland skal sikre og skape verdier for sine kunder og for Helgeland. De bygger sin virksomhet på visjonen om å være en drivkraft for vekst, kompetanse og samarbeid på Helgeland. De styrker laget og søker etter en rådgiver for privatmarkedet i Mosjøen. Du må ha et hjerte som banker for Helgeland, og som inspireres av mulighetene som finnes i lokalsamfunnet.

Les mer her

Søknadsfrist: 14.03.2021

2. Okstindan Natur- og kulturpark søker Daglig Leder

Midt i Norge – midt på Helgeland – midt i blinken for deg? Okstindan Natur- og Kulturpark holder til midt på Helgeland, og omfatter blant annet Okstindan med Nord Norges høyeste fjell, kjente turistforeningshytter, trivelige og kreative tettsteder ved fjorden og vassdrag, aktive landbruksbygder og flere store festivaler.

Som daglig leder i Okstindan natur- og kulturpark får du sammen med Hemnes kommune, næringslivet, lag og foreninger og andre, arbeide med samfunnsutvikling og lokal verdiskaping.

Les mer her

Søknadsfrist: 22.03.2021

 

3. Nova Sea søker nye ansatte

Nova Sea er en av Nord-Norges største oppdrettsaktører, og har sin oppdrettsaktivitet på Helgelandskysten, med anlegg fra Vega i sør, til Gildeskål i nord. Nova Sea har i dag 25 matfisklokaliteter langs Helgelandkysten, og produserer årlig cirka 50.000 tonn med laks.

Til å følge opp og dra produksjonen videre, søker de nå etter en engasjert og dedikert produksjonskoordinator. Produksjonskoordinatoren skal jobbe med å forbedre samspillet og flyten av informasjon mellom settefisk, matfiskanleggene og frem mot slakt.

Les mer her

Søknadsfrist: 21.03.2021

De søker også etter en vedlikeholdskoordinator som vil ha et viktig ansvar for å holde fôrflåter, arbeidsbåter og annet teknisk utstyr i topp stand. Dette utstyret må være på plass og fungere til enhver tid for at produksjonen skal gå som normalt gjennom hele året.

Les mer her

Søknadsfrist: 14.03.2021

De ønsker også å fylle den nyopprettede stillingen som renholdsansvarlig, som skal sørge for at de tilfredsstiller de krav som stilles til kvalitet, mattrygghet og hygiene for sine produkter.

Les mer her

Søknadsfrist: 07.03.2021

 

4. Brønnøysundregistrene søker Underdirektør

Seksjon Fellestjenester skal levere gode service- og støttetjenester for hele Brønnøysundregistrene. Nå trenger de deg som vil være en tydelig og motiverende leder for denne seksjonen.

Som underdirektør får du et overordnet ansvar for avtaler og oppgaver knyttet til Brønnøysundregistrenes bygningsmasse og tekniske anlegg, ivaretakelse av krav til fysisk- og miljømessig sikkerhet, internkontroll og HMS-aktiviteter innen fagområdene. Videre er drift av servicesenter, renhold, posttjenester, sekretariat for direktør og velferd sentrale ansvarsområder. Stillingen er tillagt budsjett- og personalansvar.

Les mer her

Søknadsfrist: 14.03.2021

5. Vefsn kommune søker Lærere

Vefsn kommune har 13 500 innbyggere hvorav ca. 10.000 bor i Mosjøen. Byen er et trivelig service- og industrisenter på Helgeland med gode kommunikasjoner gjennom flyplass, jernbane og E6. Stedet og kommunen har et variert arbeidsmarked og et bredt utdanningstilbud innenfor videregående skoler. Kommunen har et omfattende og spennende kulturtilbud, og byr ellers på ulike fritids- og rekreasjonsmuligheter i storslagen og variert natur. De søker nå lærere til en rekke skoler både på barne- og ungdomsskole nivå, innen en rekke fagfelt.

Les mer her

Søknadsfrister: 28.03.2021

 

6. Helgelandssykehuset søker Behandler / Fagkonsulent

Ved Habiliteringsavdelingen i Sandnessjøen søker de deg som har høyere utdanning (minimum bachelornivå) i helse- og sosialfaglig retning eller pedagogiske fag, gjerne med relevant videreutdanning i tillegg.

Som behandler i Habiliteringsavdelingen vil du bli en del ut av et tverrfaglig team i Helgelandssykehuset. Hos dem får du være med på å sette preg på avdelingen både faglig og personlig. Du får arbeide selvstendig, med høy grad av påvirkning på egen arbeidshverdag innenfor gitte rammer. Du får jobbe som generalist, men også mer spesialisert inn mot hva du er mest faglig interessert i og god på.

Les mer her

Søknadsfrist: 10.03.2021

7. Rana kommune søker HR-rådgiver

Som HR-rådgiver i Rana kommune vil du inngå i et team med dyktige HR-medarbeidere, og vil være en viktig bidragsyter i avdelingens arbeid med å videreutvikle en profesjonell HR-funksjon. Med en ambisjon om økt digitalisering innenfor flere områder, søker de etter en person med interesse for mulighetene digitalisering gir innenfor HR. De ser etter deg som liker å bli utfordret både faglig og personlig. Du har bred erfaring fra HR, med god innsikt i arbeidslivets rammeverk, og erfaring med å jobbe innen organisasjons- og lederutvikling.

Les mer her

Søknadsfrist: 07.03.2021

 

8. Nesna kommune søker Fagleder IT

Nesna kommune søker etter en fremtidsrettet, strukturert og serviceinnstilt fagleder innen IT. Som Fagleder IT har du ansvaret for å drifte kommunens digitale infrastruktur, og holde kommunen oppdatert på egen og offentlig digitaliseringsstrategi.

Les mer her

Søknadsfrist: 05.03.2021

 

9. UiT Norges Arktiske Universitet søker Studieleder i Informatikk

UiT Norges arktiske universitet søker en studieleder som skal lede etableringen av næringsrelevant studietilbud i informatikk på Helgeland. Studieleder må kunne kombinere kunnskap om utvikling av studier med god forståelse av nåværende og fremtidig kompetansebehov i privat og offentlig næringsliv i landsdelen. De ønsker også at kandidaten har god kjennskap til, og en god kontaktflate med, næringsliv, offentlige etater, og utdanningsinstitusjoner i landsdelen.

Les mer her

Søknadsfrist: 21.03.2021

 

10. Tingrettene på Helgeland søker Dommerfullmektig

I løpet av 2021 vil Alstahaug tingrett, Brønnøy tingrett og Rana tingrett slås sammen til Helgeland tingrett. De samarbeider tett og ledes av felles sorenskriver.  Samarbeidet innebærer at dommerne og saksbehandlerne i de tre domstolene inngår i et samlet fagmiljø med muligheter for felles utvikling av kompetanse.

De søker nå en dommerfullmektig som vil få allsidige og krevende oppgaver, i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø, med god mulighet for faglig og personlig utvikling.  De ser etter kandidater med gode faglige kvalifikasjoner, erfaring fra praktisk juridisk arbeid, og som har initiativ og driv.

Les mer her

Søknadsfrist: 18.03.2021

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.