fbpx

Foto: Hans Petter Sørensen / www.faroutfocus.no

10 heite stillinger i mai

Hver måned trekker vi frem 10 spennende stillinger som lyses ut på Helgeland.

1. Nova Sea søker faglig ansvarlig for HMS

Nova Sea AS er en av Nord-Norges største oppdrettsaktører. De har 270 dyktige medarbeidere og forventer i inneværende år å produsere laks til en samlet verdi på ca. 2,5 milliard kroner. Oppdrettsaktiviteten deres er lokalisert langs Helgelandskysten med anlegg fra Vega i sør til Gildeskål i nord. Har du stor interesse for sikkerhet og forbedringsarbeid, og kan tenke deg en jobb i Norges mest spennende oppdrettsselskap? Nova Sea er på utkikk etter en person som kan fortsette det gode HMS-arbeidet i selskapet, og som kan bidra til å utvikle det videre inn i ei spennende fremtid.

Les mer her

Søknadsfrist: 01.06.2020

Mann som holder en laks

Foto: Bjørn Leirvik for Nova Sea

 

2. AKVA Group Land Based Norway AS søker prosjektleder og prosjektassistent

AKVA group Land Based Norway AS er landets ledende leverandør av landbaserte oppdrettsanlegg. De prosjekterer, produserer og monterer komplette anlegg over hele verden. Selskapet har hovedkontor i Sømna kommune, avdelinger i Trondheim og Bergen, og har totalt ca. 75 ansatte.

Prosjektleder: de søker etter en serviceinnstilt, selvstendig og utadvendt prosjektleder. Som prosjektleder er du ansvarlig for hele prosjektet fra kontrakten er signert fram til prosjektet er overlevert til kunden. Du vil også være ansvarlig for å sette sammen prosjektteam og det stilles store krav til god samhandling med kunden, samarbeidspartnere og tildelt bemanning.

Les mer her

Søknadsfrist: 03.06.2020

Prosjektassistent: de søker etter en serviceinnstilt og selvstendig prosjektassistent som har som primæroppgave å bistå og tilrettelegge for sine prosjektledere. Arbeidsoppgavene er varierte og krever stor grad av selvstendighet.

Les mer her

Søknadsfrist: 05.06.2020

 

3. TAG Sensors søker R&D-ingeniører til sin utviklingsavdeling

TAG Sensors utvikler og produserer kombinerte NFC- og RFID-tags for kontinuerlig overvåkning av kjølekjede for varer fra produsent til sluttbruker. Gjennom deres løsning får kundene kontroll på at temperaturfølsomme varer som fisk, frossen mat og farmasiprodukter har vært innenfor temperaturgrensene fra produksjon til forbruk.All produktutvikling skjer fra deres hovedkontor i Mo i Rana, hvor de også har egen produksjonslinje. Nå trenger de flere R&D-ingeniører for å optimalisere dagens løsning, samt utvikle morgendagens produkter.

Les mer her

Søknadsfrist: 01.06.2020

Curious of how you can lower your cost and protect your brand?Start using TAG Solution, the cloud based temperature logger that can automatically be started when the pallet leaves the warehouse and read using the receivers smartphone.Be notified when temperature limits are breached by receiving reports on your email.Monitor your cold chain working from home, and log in to TAG Portal cloud solution from your browser to see all your temperature TAGs graphs!Book a video call with us today!

Publisert av TAG Sensors Torsdag 26. mars 2020

 

4. Nova Sea søker Lokalitetsansvarlige på Tomma

De ønsker å forsterke deres kompetanse innen sjøproduksjon, og søker etter to lokalitetsansvarlige som vil følge opp den daglige driften ved deres lokaliteter på Tomma. Som lokalitetsansvarlig vil du ha ansvar for din egen lokalitet, være tett på arbeidet på merdkanten, og fungere som driftslederens forlengede arm. Stillingen er perfekt for deg med ambisjoner innen oppdrettsbransjen og ser for deg en ledende stilling innen sjøproduksjon i framtiden.

Les mer her

Søknadsfrist: 05.06.2020

 

5. Helgelandssykehuset søker bioingeniør til sin enhet i Sandnessjøen

Ved Helgelandssykehuset Sandnessjøen, avdeling laboratoriet med blodbank er det ledig en 100% fast stilling som bioingeniør. De søker etter deg med utdanning innen bioingeniørfaget, med norsk autorisasjon. Dersom du har erfaring innen laboratorie eller blodbank er dette en fordel.

Helgelandssykehuset HF består av sykehusenheter i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen. Gjennom å sette pasienten i sentrum, og med god samhandling med omgivelsene, skal helseforetaket sikre trygge og fremtidsrettede sykehustjenester basert på kvalitet, trygghet og respekt. De tre lokalsykehusene har tilsammen cirka 1550 årsverk, og foretaket gir lokalsykehustilbud til de cirka 78 000 innbyggere på Helgeland.

Les mer her

Søknadsfrist: 17.05.2020

Leger som snakker med hverandre

Foto: Helgelandssykehuset HF

 

6. Mosjøen videregående skole søker ny koordinator til oppfølgingstjenesten

Mosjøen videregående skole er en kombinert skole med yrkesfaglige og studieforberedende utdanningsprogram. Skolen har ca. 250 ansatte og 850 elever. De søker nå etter ny koordinator til oppfølgingstjenesten (OT koordinator) i 75 % stilling fra 01.08.2020. Dette har vært en stilling kombinert med 25 % undervisning. Det kan bli aktuelt å fordele ressursen på annen måte og med annen kombinasjon videre framover. Aktuell kombinasjon må angis i søknaden.

Les mer her

Søknadsfrist: 28.05.2020

 

7. Herøy kommune søker arkivleder til Servicekontoret / Fellestjenesten

Servicekontoret er Herøy kommunes førstelinjetjeneste, har 5 medarbeidere, og består av servicetorget, fellestjenester, dokumenthåndtering, arkiv og politisk sekretariat. De søker nå en arkivleder med gode arkiv- og datakunnskaper som vil være med å sikre og videreutvikle kommunens dokumentsikkerhet og dokumentforvaltning. Hvis du har erfaring innen offentlig arkiv og liker struktur og orden er dette en gylden mulighet til å få en utfordrende og spennende jobb med faglig ansvar.

Les mer her

Søknadsfrist: 10.05.2020

 

8. Rana Frivilligsentral søker daglig leder

Rana Frivilligsentral er en stiftelse med tre ansatte som driver Frivillighetens Hus. De rekrutterer og organiserer frivillige, som besøksvenner, ledsagere, aktivitetsvenner, familiekontakter og bemanning under diverse kulturelle arrangementer. De driver Møteplassen, et treffsted for mennesker, lag og foreninger som trenger et sted å være. Rana Frivilligsentral ønsker å samarbeide bredt med frivillige organisasjoner for å videreutvikle det frivillige arbeidet og være en nyttig støttespiller for kommunen. De søker nå etter en ny daglig leder som har lyst og evne til å drive og utvikle sentralen og sentralens rolle i det frivillige arbeidet i Rana

Les mer her

Søknadsfrist: 02.06.2020

 

9. Vitensenter Nordland søker to pedagoger og en som kan jobbe med prosjektadministrasjon og marked

Vitensenter Nordland er et nytt opplevelses- og læringssenter innen matematikk, naturvitenskap og teknologi der besøkende skal lære ved å eksperimentere selv. Vitensenteret skal bidra til styrket kompetanse og rekruttering innen viktige fagområder og bidra til økt verdiskaping i Nordland. Senteret er under oppbygging i Mo i Rana og åpner høsten 2020. De søker nå etter tre nye kolleger i heltidsstillinger.

Vitensenterpedagoger: Er du er en god formidler og ønsker du å inspirere og motivere barn, ungdom og voksne til å lære mer om naturvitenskap og teknologi? Har du erfaring med arbeid fra utdanningsinstitusjoner eller annet kreativt arbeid? Da hører de gjerne fra deg!

Les mer her

Prosjektadministrasjon og marked: De søker etter en person med interesse for naturvitenskap som er god til å administrere, har erfaring med prosjektledelse og er god i digital markedsføring.

Les mer her

Søknadsfrist: 10.05.2020

Vitensenter Nordland markedsmateriell

Foto: Vitensenter Nordland

 

10. Bilfinger Industrial Services søker automasjonsingeniør til sin enhet i Glomfjord

Bilfinger Industrial Services Norway AS er en tverrfaglig leverandør av prosjekter, vedlikehold og service til prosessindustri og energiprodusenter i Norge. I Glomfjord ligger deres nordligste enhet, lokalisert i Glomfjord Industripark. De er en betydelig leverandør av vedlikeholds- og prosjekttjenester til bedrifter i og utenfor industriparken, til privatmarkedet og til offentlig virksomhet i Nord-Norge for øvrig. De søker nå en fremoverlent og løsningsorientert automasjonsingeniør som deler raust av sin kunnskap med kolleger. I det daglige arbeidet gir de helse, miljø og sikkerhet høyeste prioritet, og de stiller krav til at søkere har samme holdning.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.05.2020

 

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

 

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.