fbpx

Vega | Foto: Hans Olav Næss | hansolavnaess.com

10 heite stillinger i juni

Hver måned trekker vi frem 10 spennende stillinger som lyses ut på Helgeland.

1. Helgeland Sparebank søker Regnskapskonsulent/Økonomimedarbeider

Lokalbanken på Helgeland søker etter en nøyaktig, effektiv og strukturert medarbeider til sin økonomi- og regnskapsfunksjon. De ønsker seg en positiv og pålitelig person som liker å jobbe med regnskap og rapportering, og som er motivert for læring og utvikling. Personlig engasjement, gode samarbeidsevner og godt humør er viktige egenskaper hos deg. Du må også kunne identifisere deg med deres kjerneverdier som er «ekte og engasjert – helt enkelt».

Helgeland Sparebank «eies» av den jevne helgelending, og med visjonen om å være en drivkraft for vekst på Helgeland, er engasjement og ektefølt interesse for lokalsamfunnet og deres kunder noe som er forankret hos deres ansatte. Som nyansatt i Helgeland Sparebank får du skreddersydd og målrettet opplæring, hvor du får bli kjent med banken som organisasjon, bli kjent med kulturen og ta fatt på dine nye oppgaver med en personlig hjelper i bakhånd.

Les mer her

Søknadsfrist: 21.06.2020

 

2. Nasjonalbiblioteket søker Systemutviklere til spennende IT-miljø

Vil du være med og utvikle Nasjonalbibliotekets digitale løsninger for fremtiden? Liker du å identifisere og løse brukerbehov, og kontinuerlig forbedre IT-løsninger? Har du lyst til å jobbe sammen med erfarne fagfolk i et høyteknologisk miljø med topp moderne infrastruktur, systemer og tjenester?

Nasjonalbiblioteket er tildelt oppgaven å sørge for at den Norske kulturarven blir digitalisert og tilgjengeliggjort på nett. For å muliggjøre dette skal digitaliseringskapasiteten ved Nasjonalbibliotekets anlegg i Rana nesten dobles, og i de kommende ti-årene vil millioner av objekter fra arkiv, bibliotek og museum, i tillegg til Nasjonalbibliotekets egen samling, digitaliseres og tilgjengeliggjøres.

Les mer her

Søknadsfrist: 19.06.2020

Korleis ser det ut inni fjellet vårt?

Her får du eit lite innblikk i korleis det ser ut på innsida av veggane og inni fjellet hos oss i Mo i Rana. Vi digitaliserer kulturarven vår for fullt, med maskiner som er spesiallaga for å skanna slikt som bøker og aviser. Vi lagrar og tar vare på filmar, fotografi, bøker, musikk, tv- og radiosendingar og mykje meir. Og vi syter for at alle bibliotek i landet får tilgang på bøker dei ikkje har sjølve📗📘📙Video av Jan Inge Larsen – Helgeland Photo

Publisert av Nasjonalbiblioteket Fredag 13. mars 2020

 

3. Mo Industripark søker Junior Kommunikasjonsrådgiver

Mo Industripark AS er eiendoms- og infrastrukturselskapet i en av landets største industriparker. Deres hovedoppgave er å forvalte, utvikle og utføre drift av eiendommer, infrastruktur, anlegg og utstyr, samt tilrettelegge for nyetableringer og markedsføre Mo Industripark som etableringssted.

Som Kommunikasjonsrådgiver i MIP Info vil du arbeide med produksjon av nettsaker, informasjonsmateriell, tilrettelegge for besøk og omvisninger i Mo Industripark og bidra i øvrig informasjonsarbeid som for eksempel å holde foredrag og avvikle arrangement.

Nyutdannede oppfordres til å søke!

Les mer her

Søknadsfrist: 12.06.2020

Publisert av Mo Industripark AS Mandag 30. oktober 2017

 

4. Træna kommune søker Rådmann

Rådmannen er kommunens øverste administrative leder med samordningsansvar for hele den kommunale virksomhet. Som Rådmann er det din oppgave å lede, samordne og videreutvikle kommunen for å tilfredsstille innbyggernes behov for tjenester.

Du har også ansvaret for å ivareta økonomistyring og personalforvaltning, initiere til overordnet planlegging, medvirke til et konstruktivt samarbeid mellom administrasjonen og de folkevalgte organene, utøve arbeidsgiverfunksjonen ved å motivere og videreutvikle kommunen som organisasjon, og lede og delta aktivt i saksbehandling ovenfor ulike politiske utvalg.

Les mer her

Søknadsfrist: 07.06.2020

Træna | Foto: Hans Petter Sørensen | faroutfocus.no

 

5. Helgelandssykehuset søker Prosjektdirektør utvikling

Som Prosjektdirektør må du ha kompetanse innenfor virksomhetsutvikling og endringsledelse i større byggeprosjekter. I tillegg bør Prosjektdirektør ha kompetanse innenfor prosjektmetodikk og gjennomføring av større byggeprosjekt, fortrinnsvis innenfor helsesektoren. Ansvaret for å utarbeide en gevinstrealiseringsplan ligger også til stillingen.

Stillingen lyses ut i forbindelse med prosjektet «Nye Helgelandssykehuset» som nå går nå inn i konseptfasen. I den anledning vil det opprettes en utviklingsorganisasjon i foretaket som ledes av Prosjektdirektør. Prosjektdirektør skal lede organisasjonsutviklingsprosessen og større administrative klinikk- og driftsrelaterte endringer som konsekvens av ny sykehusstruktur. I tillegg vil utviklingsorganisasjonen ha ansvar for å definere virksomhetens funksjonelle og tekniske behov i takt med byggeprosjektets utvikling.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.06.2020

Ansatte ved Helgelandssykehuset med utsikt mot Dønnamannen fra De syv søstre | Foto: Guro Toppen

 

6. TAG Sensors søker R&D Ingeniører

TAG Sensors utvikler og produserer kombinerte NFC- og RFID-tags for kontinuerlig overvåkning av kjølekjede for varer fra produsent til sluttbruker. Gjennom deres løsning får kundene kontroll på at temperaturfølsomme varer som fisk, frossen mat og farmasiprodukter har vært innenfor temperaturgrensene fra produksjon til forbruk.

I TAG Sensors vil du bli en del av et energisk og utviklingsorientert miljø. Arbeidsoppgavene er varierte, men orienterer seg rundt elektronikkutvikling.  Arbeidsoppgavene vil blant annet være produktutvikling, hardware design og prototyping, radio- og antenneutvikling, batteri og energioptimalisering, trådløsteknologi, embeddedprogrammering, sertifisering, samsvar og testing.

Les mer her

Søknadsfrist: Snarest

Curious of how you can lower your cost and protect your brand?Start using TAG Solution, the cloud based temperature logger that can automatically be started when the pallet leaves the warehouse and read using the receivers smartphone.Be notified when temperature limits are breached by receiving reports on your email.Monitor your cold chain working from home, and log in to TAG Portal cloud solution from your browser to see all your temperature TAGs graphs!Book a video call with us today!

Publisert av TAG Sensors Torsdag 26. mars 2020

 

7. Barnevernstjenesten Sør-Helgeland søker Saksbehandlere

Vil du være med å bidra til et godt og trygt oppvekstmiljø for barn og unge på Sør-Helgeland? Som Saksbehandler vil du gjennomføre undersøkelser etter lov om barneverntjenester, være kommunens representant i saker for nemd og rett, og delta i utviklingen av barneverntjenesten i henhold til gjeldende planer.

Barneverntjenesten i fem Sør- Helgeland er en interkommunal tjeneste som tilbys i samarbeid mellom Bindal kommune, Brønnøy kommune, Sømna kommune, Vega kommune og Vevelstad kommune. Brønnøy er vertskommune og arbeidssted er rådhuset i Brønnøy. Tjenesten er organisert i tre team og det er nå to ledige stillinger i utredningsteam.

Les mer her

Søknadsfrist: 10.06.2020

 

8. Hemnes kommune søker Barnehagelærere

I Hemnes kommune er det nå ledig 2 faste stillinger som Barnehagelærer i Hemnes barnehage og Finneidfjord barnehage. De ser etter søkere som er fremtidsrettet og utviklingsorientert, har evne til å arbeide selvstendig og målrettet, er tydelige i sin lederrolle, har gode samarbeidsevner og har et reflektert forhold til barn, barns medvirkning og læring.

Les mer her

Søknadsfrist: 14.06.2020

Foto: Hemnes kommune

 

9. Nordland Rensefisk AS søker Kvalitetsleder

Nordland Rensefisk AS driver med oppdrett av rognkjeks for bekjempelse av lakselus og er lokalisert på den vakre øya Lovund på Helgelandskysten.

De søker en positiv, engasjert og pålitelig person til å bli deres nye Kvalitetsleder. Som kvalitetsleder inngår du i selskapets ledergruppe, og vil utføre oppgaver som oppfølging av bedriftens internkontroll, gjennomføre årlig internrevisjon, jobbe aktivt med avviksbehandling og ta del i selskapets lønns- og regnskapsarbeid. Du vil også utarbeide og evaluere prosedyrer, sjekklister og planer, ha ansvar for HMS, samt være delaktig i produksjonen for oppføling av fiskevelferd, kvalitet og analysearbeid.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.06.2020

 

10. Vefsn kommune søker Vannområdekoordinator

Vefsn kommune søker etter vannområdekoordinator for vannområdene Vefsnfjorden/Leirfjorden og Bindalsfjorden/Velfjorden. Arbeidet med vannforskriften har vært lokalt forankret i Nordland vannregion gjennom lokale prosjektledere og denne stillingen er en videreføring av dette. Arbeidet skal følge opp regional plan for vannforvaltning for Nordland og Jan Mayen vannregion. Forvaltningsplanen legger føringer for regional aktivitet og planlegging.

Som Vannområdekoordinator skal du utarbeide tiltaksoversikter på lokalt nivå og bidra til koordinering av tiltaksgjennomføring på tvers av kommunegrenser, samt avholde kurs i vann-nett for saksbehandlere og planleggere i kommunene og bidra til at kommunene får gjennomført og samordnet nødvendig problemkartlegging der dette trengs, eksempelvis ved kartlegging av spredte avløp.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.06.2020

 

Var ingen av stillingene i artikkelen relevante for deg? Fortvil ikke, klikk her for å se andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

 

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.