fbpx

Torghatten utenfor Brønnøysund | Foto: Anett Nymoen - @anettnymoen på instagram

10 heite stillinger i juni

Hver måned trekker vi frem 10 spennende stillinger som lyses ut på Helgeland.

1. Mo Industripark søker Digitaliseringsleder og Prosjektleder Eiendom

Mo Industripark AS er eiendoms- og infrastrukturselskapet i en av landets største industriparker. Hovedoppgaven deres er å forvalte, utvikle og utføre drift av eiendommer, infrastruktur, anlegg og utstyr, samt tilrettelegge for nyetableringer og markedsføre Mo Industripark som etableringssted.

Som digitaliseringsleder i Mo Industripark vil du arbeide både for konsernet, og sammen med industrien i en av de mest spennende industriregionene i Norge.

Les mer her

De søker også en driftig, utviklingsorientert og selvgående prosjektleder til sin eiendomsavdeling, hvor du får jobbe med interessante og utfordrende oppgaver i et selskap i sterk vekst.

Les mer her

Begge stillingene har søknadsfrist: 06.06.2021

 

2. Kan du utvikle plattformer som skaper kort vei fra kode til tjeneste?

Brønnøysundregistrene utvikler og driver digitale tjenester som gjør dialogen med det offentlige enklere for personer og virksomheter. Brønnøysundregistrenes utvikler og drifter noen av de viktigste registrene i Norge, og har en sentral rolle i forenklingen og digitaliseringen av det norske samfunnet.

De leter nå etter flere skarpe hoder som vil være med på digitaliseringen av nasjonale registre, og søker nå Plattformutviklere. De har et omfattende IT-miljø bestående av over 80 personer innen fagområdene systemutvikling, kvalitet og test, sikkerhet, databaser, IT-arkitektur og leverandørstyring.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.06.2021

En enklere hverdag

Orden og oversikt gir trygghet og tillit
– og gjør hverdagen enklere for alle 🙂

Publisert av Brønnøysundregistrene Onsdag 14. oktober 2020

 

3. Driftsleder til Norges vakreste oppdrettslokalitet

Ytterst langs Helgelandskysten finner du Nova Sea sin avdeling på idylliske og ville Træna. Et øysamfunn i vekst. Her driftes lokaliteten Rensøya Nord, som i 2020 ble kåret til Norges vakreste oppdrettslokalitet av bransjemagasinet ilaks.no. De søker nå etter en ny driftsleder til Nova Sea Træna.

Les mer her

Søknadsfrist: 13.06.2021

Foto: Nova Sea

 

4. Alcoa Mosjøen søker Innkjøper

Alcoa Mosjøen er en del av et stort industriselskap som ble dannet i 1888. Fabrikken i Mosjøen ble startet opp i 1958 og har over 520 ansatte, og produserer de årlig ca. 230 000 tonn produkter av primæraluminium.

De søker nå en innkjøper med gode kommunikasjons- og forhandlingsevner, i tillegg til gode datakunnskaper. Er du en kremmer , så er dette jobben for deg!

Les mer her

Søknadsfrist: 09.06.2021

 

5. Sintef Helgeland søker Seniorforsker kjemi / materialteknologi

SINTEF er en av Norges mest anerkjente merkevarer, og er i dag et av Europas største uavhengige forskningsinstitutt. SINTEF Helgeland bidrar til gode verdiskapende og bærekraftige løsninger for sine oppdragsgivere. De har en bred kompetanse, og satser særlig på områdene sirkulær økonomi, miljø, bærekraft i tillegg til framtidens produksjon og produkter samt digitale løsninger som understøtter dette.

De søker nå etter en Seniorforsker kjemi/materialteknologi, som ønsker å jobbe med prosjekter innenfor smelteverksindustri, battericelleproduksjon, sirkulærøkonomi, hydrogen og materialgjenvinning.

Les mer her

Søknadsfrist: 06.06.2021

 

6. SpareBank 1 søker Teamleder Regnskapshuset

SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge er et heleid datterselskap av SpareBank 1 Nord-Norge AS, og er en av de tre største aktørene i regnskapsbransjen i Norge. Regnskapshuset leverer regnskapstjenester og rådgiving til næringslivet i Nord-Norge.

De søker nå etter en teamleder til sitt kontor i Sandnessjøen. De ser etter deg som ser mulighetene i fremtidens løsninger, og som vil være med å lede, koordinere og videreutvikle avdelingen sammen med mange dyktige medarbeidere.

Les mer her

Søknadsfrist: 13.06.2021

 

7. Vega kommune søker Leder Økonomi

Vega er en øykommune på Sør-Helgelandskysten med ca 1 200 innbyggere, og har på grunn av sin unike kulturarv status som ett av UNESCOS verdensarvsteder. Vega kommune søker nå en leder til sin økonomiavdeling. Arbeids- og ansvarsoppgaver innebærer blant annet budsjettering og økonomiplan, regnskapsføring og finansforvaltning.

Les mer her

Søknadsfrist: 10.06.2021

 

8. Rana kommune søker IKT – konsulent

Rana kommune sin IKT-avdeling har ansvaret for å levere stabile og sikre IKT-løsninger for de ansatte i kommunen. De søker nå etter en IKT-konsulent som skal bidra med brukerstøtte og teknisk bistand til brukerne. IKT-avdelingen skal også bidra med løsninger innen digitalisering slik at ansatte kan jobbe smartere og levere enda bedre tjenester til publikum.

Les mer her

Søknadsfrist: 20.06.2021

 

9. Addecco søker super kundekonsulent

The Adecco Group er et verdensledende selskap innen bemanning og HR-løsninger. De gir mer enn 700 000 mennesker fast og fleksibel jobb hver dag, og med mer enn 34 000 ansatte i 60 land, forvandler vi arbeidslivet en jobb av gangen. Deres kolleger bistår mer enn 100.000 organisasjoner med talent, HR-tjenester og teknologien de trenger for å lykkes i en stadig skiftende global økonomi.

De søker nå etter en kundekonsulent som kan videreutvikle deres posisjon i Helgeland og Salten. De leter etter en dyktig relasjonsbygger med relevant salgserfaring og som trives med kundekontakt.

Les mer her

Søknadsfrist: Snarest

 

10. Heymat søker Key Account Manager

Heymat lanserte sin første kolleksjon i 2016, og selger i dag norskdesignede matter i Europa, Amerika og i Asia. Med et moderne norsk design med fokus på funksjon og miljø skal Heymat skape rom det er godt å komme hjem til.

De skal nå utvide teamet sitt med en KEY ACCOUNT MANAGER som vil få ansvar for oppfølging av eksisterende kunder, samt oppsøkende salg mot nye kunder og marked.

Les mer her

Søknadsfrist: 08.06.2021

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

 

Sjekk ut og følg @anettnymoen på instagram for å se flere blinkskudd fra Nord-Norge!

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Annett Nymoen (@annettnymoen)


Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.