fbpx

Foto: Hans Petter Sørensen / www.faroutfocus.no

10 heite stillinger i januar

Hver måned trekker vi frem 10 spennende stillinger som lyses ut på Helgeland.

1. Leirfjord kommune søker Personalsjef

Leirfjord kommune søker en strategisk og engasjert personalsjef som skal være pådriver for organisasjonens utvikling. Du blir en sentral leder i en mangfoldig organisasjon med om lag 250 kompetente medarbeidere. Gjennom godt samspill med politikere, øvrige ledere, medarbeidere og tillitsvalgte skal du bidra til at Leirfjord kommune er en arbeidsplass som vekker engasjement og tilhørighet, hvor ansatte trives og utvikles. Personalsjef vil også kunne bli tillagt lederansvaret for servicetorget. De ønsker en personalsjef som søker en krevende jobb i en organisasjon i kontinuerlig utvikling. Personalsjef er leder for den overordnede organisasjonsutviklings- og HR funksjonen i kommunen, og inngår i administrasjonssjefens strategiske ledergruppe.

Søknadsfrist: 05.02.2020

Les mer her

 

2. Kunnskapsparken Helgeland søker to Prosjektledere / Forretningsutviklere

Har du lyst å jobbe med spennende bedrifter, gründere og prosjekter i en region med et rikt og variert næringsliv? Hos Kunnskapsparken Helgeland får du tillit og ansvar til å utgjøre en forskjell gjennom å lede og delta i næringsrettede prosjekter innen et bredt spekter av bransjer, eksempelvis opplevelsebasert reiseliv, havbruk, energi, miljø, industri og offentlig sektor. De tilbyr gode utviklingsmuligheter i et engasjert og fremoverlent arbeidsmiljø med korte beslutningsveier. Kunnskapsparken Helgeland har kontorer og ansatte i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen. Den ene stillingen har kontorsted Mosjøen, og den andre har kontorsted Mo i Rana eller andre steder på Helgeland.

Søknadsfrist: 31.01.2020

Les mer her

3. Helgelandssykehuset søker Psykologspesialist eller psykolog i spesialisering 5. året

Martine på jobb og på seiltur

Ønsker du å kunne påvirke og være betydningsfull på jobb? Vil du ha kort reisevei til jobb – og muligheten til å gjøre det du brenner for i fritiden? Bli Martines nye kollega i Sandnessjøen.
– Jeg er glad i psykiatrimiljøet på Helgeland, og er glad for at jeg valgte å jobbe her.

BUP Sandnessjøen består av åtte ansatte, som jobber individuelt og i team. Som spesialist hos dem, vil du bli tatt godt vare på. Du vil være viktig og etterspurt, og bli sett på som en ressursperson i avdelingen. Faglige oppgaver vil være varierte og tidvis utfordrende. Det vil være gode muligheter for å utvikle sin faglige kompetanse; herunder kunnskaper og erfaringer, både i og utenfor klinikken.

Søknadsfrist: 31.01.2020

Les mer her

 

4. Tag Sensors søker Service Delivery Coordinator

Tag Sensors har utviklet en løsning som sikrer og beviser at temperaturfølsomme matvarer og farmasøytiske produkter har blitt lagret og transportert innenfor temperaturgrensene, fra produksjon til forbruk. De jobber i dag med verdensledende teknologileverandører og har store, globale markedsledende kunder. Arbeidsdagen vil bestå av å håndtere alle elementer for at en leveranse skal fungere optimalt, både inn mot kunder og underleverandører. Du skaper tillit hos kundene, og vil få ansvar for å utvikle og vedlikeholde kundeforholdene. Du vil jobbe innen et nytt teknologiområde, og ha en sentral oppgave i å skape utvikling og vekst. De tilbyr jobb i et internasjonalt miljø, sammen med kunder som er markedsledende innen sin bransje.

Søknadsfrist: snarest

Les mer her

 

5. Træna, Lurøy og Rødøy kommune søker Kommunepsykolog

Kommunene Træna, Lurøy og Rødøy har nylig opprettet en interkommunal stilling som psykolog/psykologspesialist. Formålet med stillingen er å styrke det psykiske helsearbeidet i kommunene og være med på å videreutvikle deres lavterskeltilbud innen psykisk helsearbeid. Kommunene har en tydelig satsing på tidlig innsats ved helsefremmende og forebyggende arbeid, arbeid med barn og unge, samt å styrke det tverrfaglige helsearbeidet. Stillingen deles mellom de tre kommunene. Vertskommune for samarbeidet blir den kommunen hvor aktuell kandidat ønsker å bosette seg.

Søknadsfrist: 01.02.2020

Les mer her

Foto: Kristin Nordhus Karlsson. Lovund til venstre i bildet.

 

6. Nova Sea søker Kommunikasjonskoordinator

Nova Sea har en lang og spennende historie innenfor oppdrett langs den ville og vakre Helgelandskysten. På nesten 50 år har Nova Sea vokst seg til å bli en av de største aktørene innen lakseoppdrett i Nord-Norge, hvor alle ansatte bidrar til en god og bærekraftig produksjon. De skaper vekst, ringvirkninger og styrker lokalsamfunnene langs Helgelandskysten, og er på utkikk etter en person som kan være med å formidle historiene og arbeidet som legges ned hver dag både i selskapet og næringen.

Som kommunikasjonskoordinator er du sentral i å profilere selskapet og formidle relevant informasjon til ansatte og omgivelser. Stillingsinnehaver er med på å utvikle kommunikasjonsflyten internt og eksternt gjennom digitale løsninger og fysisk tilstedeværelse på messer og arrangementer. Kommunikasjonskoordinatoren har en aktiv og variert arbeidshverdag, og kommer til å jobbe tett på alle avdelinger. Stillingen rapporterer til administrerende direktør.

Søknadsfrist: 12.01.2020

Les mer her

7. Nasjonalbiblioteket søker Filmmedarbeider, Medarbeider til Seksjon DBU-Film, Lydteknikere, Bibliotekar & konsulent og Systemutviklere

Nasjonalbiblioteket er tildelt oppgaven å sørge for at den Norske kulturarven blir digitalisert og tilgjengeliggjort på nett. For å muliggjøre dette skal digitaliseringskapasiteten ved Nasjonalbibliotekets anlegg i Rana nesten dobles, og i de kommende ti-årene vil millioner av objekter fra arkiv, bibliotek og museum, i tillegg til Nasjonalbibliotekets egen samling, digitaliseres og tilgjengeliggjøres. I løpet av høsten og vinteren vil til sammen 70 nye stillinger lyses ut og besettes. Klikk deg inn på lenkene under for å lese om de ulike stillingene.

Søknadsfrist: 15.01.2020

Filmmedarbeider

Medarbeider til Seksjon DBU-Film

Lydteknikere Seksjon Massedigitalisering

Bibliotekar og konsulent

Systemutviklere

Foto: Nasjonalbiblioteket Rana

8. Norsk Havbrukssenter søker Daglig Leder

Som daglig leder i Norsk Havbrukssenter Visning får du en sentral rolle i den videre utviklingen av et av Helgelands mest spennende reiselivsbedrifter. Selskapet har egen oppdrettskonsesjon for laks, og hadde over 25 000 besøkende i 2019. De ser et stort potensial i vekst og utvikling gjennom å øke antall besøkende til anlegget, kombinert med andre tjenester og opplevelser som selskapet tilbyr. Du vil ha ansvar for å videreutvikle selskapet i nært samarbeid med reiseliv, industri, mat, og kultur. Til stillingen ligger også personalansvar for om lag 25 hel- og deltidsansatte, samt en omsetning på om lag 75 MNOK. De søker en leder som er motivert, utadvendt, og til stede i arbeidet med å bygge opp reiselivsaktivitet i bedriften. En god kandidat kombinerer god kommersiell og økonomisk forståelse med sterke leder- og samarbeidsegenskaper.

Søknadsfrist: Snarest

Les mer her

 

9. Sentrum Næringshage søker Bedriftsrådgiver / Næringsutvikler

De er på jakt etter deg som er interessert i en spennende og utfordrende stilling som Bedriftsrådgiver/Næringsutvikler. Hos Sentrum Næringshage vil du jobbe med å bistå bedrifter med strategisk utviklingsarbeid, delta i utviklingsprosjekt sammen med næringsliv og offentlige etater og være pådriver for å styrke nettverks- og kompetansebygging i regionen. Du må gjerne ha høgskoleutdanning innen økonomi, strategi og markedsføring, erfaring fra forretningsvirksomhet med salg og kundekontakt, god kjennskap til det maritime miljøet på Helgeland, gode kommunikasjonsevner og evne til å jobbe selvstendig.

Søknadsfrist: 20.01.2020

Les mer her

 

10. Hemnes kommune søker HR- og organisasjonsleder

HR- og organisasjonsleder vil lede rådmannens stab, bestående av områdene økonomi, lønn, personal, skatt, servicetorg og IKT. Stillingen vil innen HR ha et særlig fokus på personalområdene og ha ansvaret for overordnet å sikre motiverte medarbeidere med riktig kompetanse på rett sted i organisasjonen. Dette skal nås gjennom utvikling av dagens medarbeidere og ledere, samt framtidig rekruttering. Personen de søker skal ha personalansvar og være veileder og tilrettelegger for de andre fagområdene i stab. HR- og organisasjonsleder skal sørge for at virksomheten utøver profesjonell ledelse og systematisk bygger et godt arbeidsmiljø som legger til rette for utvikling av medarbeidere.

 

Søknadsfrist: 26.01.2020

Les mer her

 

 

Ferdig med utdanningen til sommeren? Sjekk ut traineestillingene som lyses ut gjennom Kandidat Helgeland her, eller klikk på lenken under for å se andre ledige stillinger på Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

 

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.