fbpx

Foto: @anetteannie på instagram

10 heite stillinger i januar

Hver måned trekker vi frem 10 spennende stillinger som lyses ut på Helgeland!

1. Trænafestivalen søker ny Festivalsjef

Trænafestivalen har eksistert i snart 20 år og blir fortsatt omtalt som en av de mest eksotiske og spesielle festivalene du kan besøke. Festivalen skjer på øygruppen Træna, 33 nautiske mil til havs i en ekstremt vakker, men også sårbar natur.

De søker nå etter en ny festivalsjef som har stor motivasjon, kreativitet og vilje til å drive og utvikle Trænafestivalen til nye høyder! Havfolket trenger en stødig sjel som vil bli Trænafestivalens nye leder, og som sammen med Trænafestivalens ansvarlige for booking/profil skal utvikle Trænafestivalen videre.

Les mer her

Søknadsfrist: 12.01.2021

2. Mosjøen og Omegn Næringsselskap søker Prosjektleder

Mosjøen og Omegn Næringsselskap skal bidra til å skape arbeidsplasser ved å stimulere til etablering og utvikling av næringsvirksomhet, og er Vefsn kommunes næringsetat. De har som mål å fungere som en positiv, samarbeidende brobygger, som skal bidra til et bedre næringslivsklima, vekst og verdiskapning.

Som prosjektleder skal du bidra til å nå Vefsn kommunes mål i den nye næringsplanen. Har du et strategisk blikk og en svært god forståelse for hvordan samfunnets mekanismer fungerer? Har du lidenskap for å lykkes med å skape vekst og utvikling? Ønsker du å bli med i et dynamisk team hvor nærings- og samfunnsutvikling står i fokus? Da er dette kanskje noe for deg!

Les mer her

Søknadsfrist: 13.01.2021

 

3. Brønnøysundregistrene søker Kommunikasjonsrådgiver / digital markedsfører

Brønnøysundregistrene utvikler og driver digitale tjenester som gjør dialogen med det offentlige enklere for personer og virksomheter. Brønnøysundregistrenes utvikler og drifter noen av de viktigste registrene i Norge, og har en sentral rolle i forenklingen og digitaliseringen av det norske samfunnet.

Brenner du for digital markedsføring og ønsker å jobbe i en organisasjon som vil gjøre hverdagen enklere for alle? Som kommunikasjonsrådgiver/digital markedsfører hos Brønnøysundregistrene har du ansvar for deres digitale markedsføring. Du vil jobbe med både ekstern og intern kommunikasjon, og vil være innholdsleverandør på både tekst, foto og video.

Les mer her

Søknadsfrist: 10.01.2021

En enklere hverdag

Orden og oversikt gir trygghet og tillit
– og gjør hverdagen enklere for alle 🙂

Publisert av Brønnøysundregistrene Onsdag 14. oktober 2020

 

4. Nordland Teater søker Plansjef

Nordland Teater er turnéteater for Nordland fylke, med utgangspunkt og base i eget bygg i Mo i Rana. De er en profesjonell kulturformidler med 250-300 forestillinger pr. år for om lag 30.000 publikummere. Deres visjon er å skape magiske øyeblikk du tar med deg resten av livet.

Som plansjef jobber du blant annet med å utarbeide langsiktige planer for teaterets produksjoner, koordinere utleie av teatrets lokaler, samt utvikling, opplæring og bruk av teatrets planverktøy. Ved Nordland Teater blir du med på å befeste og utvikle teaterets posisjon som den viktigste og mest spennende kulturaktøren i Nordland.

Les mer her

Søknadsfrist: 10.01.2021

 

5. Helgelandssykehuset søker Psykolog

Helgelandssykehuset HF består av sykehusenheter i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen. Gjennom å sette pasienten i sentrum, og med god samhandling med omgivelsene, skal helseforetaket sikre trygge og fremtidsrettede sykehustjenester basert på kvalitet, trygghet og respekt. De tre lokalsykehusene har tilsammen cirka 1550 årsverk, og foretaket gir lokalsykehustilbud til de cirka 78 000 innbyggere på Helgeland.

Nå har du, og kanskje en kollega som også er psykolog, muligheten til å ta del i det gode liv på Helgeland. De har nemlig ledig to faste stillinger som psykolog hos Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk (BUP) i Brønnøysund. Brønnøysund er en hyggelig kystby helt sør i naturskjønne Helgeland, hvor du har kort vei til fantastiske naturopplevelser til lands, til fjells og til skjærgården.

Les mer her

Søknadsfrist: 31.01.2021

6. Alstahaug kommune søker Ingeniør

Sandnessjøen i Alstahaug kommune er kystbyen midt på Helgeland, og er et naturlig utgangspunkt for å oppleve alt som eventyrlige Helgeland har å by på. Hvorfor ikke ta ferieopplevelsene inn i hverdagen? Om sommeren har du tid til en topptur, eller til å ta et blinkskudd av en havørn fra kajakken – etter arbeidstid. På vinterstid er det kort vei til preparerte skiløyper.

Som ingeniør i Kommunalteknisk enhet har du som oppgave å utvikle kommunale utbyggingsprosjekter innen vei, vann og avløp. Videre har avdelingen ansvaret for å drifte daglig og periodisk vedlikehold av kommunale; veg, gatelys, park- og idrettsanlegg samt vann og avløpsanlegg.

Les mer her

Søknadsfrist: 07.01.2021

 

7. Nordland politidistrikt søker Etterretningsleder 3 (EL3)

Nordland politidistrikt omfatter hele Nordland fylke – i tillegg til Gratangen i Troms, og bortsett fra Bindal kommune i sør. Det er et langstrakt politidistrikt med et areal på 37 200 km2. Politidistriktet har omlag 660 ansatte, og omfatter 41 kommuner i Nordland med om lag 240.000 innbyggere.

De søker nå etter etterretningsleder 3 (EL3) i GDE Helgeland, stedsplassert Mosjøen. Som etterretningsleder 3 vil du bli en del av et team i Nordland politidistrikt med ansvar for å lede og utvikle faget etterretning, og arbeide med oppgaver innenfor et prioritert fagområde i sterk utvikling som skal bidra til at politiet jobber mer kunnskapsbasert. Du vil sammen med seksjon for etterretning for Nordland ha det faglige ansvaret for etterretningsprosessen.

Les mer her

Søknadsfrist: 10.01.2021

 

8. Brønnøy kommune søker Oppvekstsjef

Brønnøy kommune ligger midt i leia – midt i landet – med ca. 7.900 innbyggere. Kystbyen Brønnøysund er regionsenter for de 5 kommunene på Sør-Helgeland. Regionen tilbyr unike naturopplevelser fra sjø (12 000 øyer og skjær) til fjell og innland med gode muligheter for friluftsliv.

Som oppvekstsjef skal du utvikle gode oppveksttjenester i Brønnøy kommune. Du vil lede, motivere og koordinere kommunens oppvekstområde i samarbeid med rektorer og ledere i skoleverket. Du har også personal- og økonomiansvar for området, og skal forberede saker for politiske organ og følge opp politiske vedtak.

Les mer her

Søknadsfrist: 11.01.2021

Torghatten | Foto: Magnar Solbakk, Visit Helgeland

 

9. Rana Gruber søker Oppredningssjef / Plant Manager

Rana Gruber AS er en av Norges største aktører innen gruvedrift og utvinning av jernmalm. Produktene som tilbys markedet, er basert på selskapets egne naturlige råstoffer, som blir foredlet, tilpasset og eksportert til kunder over hele verden. Selskapet har om lag 300 ansatte og omsatte i 2019 for ca. 1,1 milliarder kroner.

De søker nå etter en oppredningssjef til Oppredningsverket. Som leder for Oppredningsverket jobber du daglig med oppfølging av driften, planlegger og følger opp forebyggende og korrektivt vedlikehold, sørger for at produksjonsprognoser er oppdatert, følger opp produksjonsresultater og trender i produksjonen, og samhandler med de andre avdelingene i Rana Gruber.

Les mer her

Søknadsfrist: 17.01.2021

 

10. Skatteetaten søker Sikkerhetsanalytiker

I Skatteetaten får du jobbe sammen med noen av de beste på ditt fagfelt, du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder og du får muligheten til å utvikle deg. I Skatteetaten jobber alle mot et felles mål, å sikre finansieringen av velferdsstaten.

De søker nå etter en sikkerhetsanalytiker som vil være med å drifte og forvalte sikkerhetsproduktene rundt Microsoft 365.  Divisjon IT skal sikre at Skatteetaten har en velfungerende IT-portefølje, og du vil sammen med teamet for operativ sikkerhet jobbe for å sikre skatteetatens systemer mot en stadig økende trussel fra dataangrep.

Les mer her

Søknadsfrist: 17.01.2021

 

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.