fbpx
Jenter på topptur

Foto: Hans Petter Sørensen / www.faroutfocus.no

10 heite stillinger i februar

Hver måned trekker vi frem 10 spennende stillinger som lyses ut på Helgeland.

1. Nova Sea søker medarbeidere til en rekke spennende stillinger

Nova Sea har en lang og spennende historie innenfor oppdrett langs den ville og vakre Helgelandskysten. På nesten 50 år har Nova Sea vokst seg til å bli en av de største aktørene innen lakseoppdrett i Nord-Norge. Konsernet er helintegrert fra stamfiskproduksjon frem til restaurant. Oppdrettsaktiviteten er lokalisert på Helgelandskysten, med anlegg fra Vega i sør, til Gildeskål i nord. Hovedkontor og industrianlegg ligger på Lovund i Lurøy kommune. Deres tilstedeværelse skaper vekst, ringvirkninger og styrker lokalsamfunnene langs Helgelandskysten. Les mer om de ulike stillingene ved å klikke på lenkene under.

Søknadsfrister: 16.02.2020 – 01.03.2020

Lokalitetsansvarlig med ansvar for eget oppdrettsanlegg

Biologisk controller

Regnskapssjef

Driftsleder

 

2. Ranaregionen Næringsforening søker Daglig leder

Ranaregionen Næringsforening er en del av en unik eksportregion i den sørlige delen av Nordland med rundt 36.000 innbyggere, hvorav 26.300 bor i Rana kommune. Her er sterke næringsklynger som foredler naturressurser til produkter som verden trenger, som løfter blikket ut i verden og posisjonerer seg i det globale markedet innenfor sine fagfelt. Eksporten gir ringvirkninger for øvrig næringsliv og lokalsamfunn. For et næringsliv i verdensklasse er deres visjon. Medlemsmassen består av alt fra enkeltpersonsforetaket, til bedrifter med hundretalls ansatte, noe som gjenspeiler det frodige næringslivet i regionen. De bidrar til gode rammebetingelser, og sørger for at næringslivets interesser høres både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Søknadsfrist: 24.02.2020

Les mer her

 

3. Aurora Restaurant på Nesna søker Kjøkkensjef

De søker en dyktig kjøkkensjef som ønsker å jobbe med fine råvarer, og superfersk sjømat. All fisk og sjømat kommer inn kjøkkendøra bare timer etter de er kommet opp fra havet. De verdsetter kortreiste kvalitetsråvarer, godt håndverk, godt humør, og deler stadig ut klemmer og highfives. De er innovative og kreative, og ønsker å bygge teamet enda sterkere. Havblikk er en familiedrevet bedrift, som har utviklet seg over 20 år til å bli stor og solid. De har stort fokus på kvalitet, samtidig som de er uhøytidelige, og har det artig på arbeid.

Søknadsfrist: 15.02.2020

Les mer her

Nina Friis ved Aurora Restaurant og Livescene

 

4. Helse i Arbeid-senteret ved Helgelandssykehuset søker Psykolog

Er du psykolog med interesse for arbeidshelse, sammensatte plager og er nysgjerrig på å jobbe som psykolog i somatisk spesialisthelsetjeneste? Vil du være bidragsyter i et nasjonalt satsningsfelt og samtidig få muligheten til å oppleve den nydelige Helgelandskysten? I Helse i Arbeid-senteret vil du bli en del av et tverrfaglig team som består av lege med spesialitet i fysikalsk medisin og rehabilitering, fysioterapeuter, ergoterapeut, sykepleier, sosionom, personell med psykologfaglig kompetanse samt ansatte fra NAV. Helse i Arbeid er et nytt nasjonalt konsept som består av to hovedelementer: Bedriftstiltaket som utfører helsefremmende og forebyggende kunnskapsformidling ute på arbeidsplasser, og Individtiltaket som består av individrettet tverrfaglig utredning og arbeidsfokusert avklaring i en Helse i Arbeid poliklinikk.

Søknadsfrist: 23.02.2020

Les mer her

 

5. Trollfjell Geopark: Prosjektleder med fagansvar

Trollfjell Geopark søker prosjektleder med fagansvar for ett års engasjement, med mulighet for forlengelse. De søker en engasjert medarbeider med geologi/geofaglig bakgrunn og med interesse for formidling av geologi og naturhistorie. Trollfjell Geopark er samlokalisert med Trollfjell friluftsråd, og har et tett samarbeid om mange arbeidsoppgaver. Den som tilsettes må kunne formidle Geoparkens arbeid utad. Kontakt med kommunene, samarbeidspartnere, frivillige lag og foreninger i området og andre geoparker er en vesentlig del av oppgavene. Du må også ha interesse for friluftsliv, og kunne se mulighetene innenfor organisasjonen til å fremme et aktivt friluftsliv for alle lag i befolkningen. Den som tilsettes må også kunne utføre nødvendig feltarbeid knytta til de prosjektene geoparken er involvert i.

Søknadsfrist: 01.03.2020

Les mer her

Torghatten i Brønnøy kommune | Foto: Bjørn Henrik Ormø

 

6. Brønnøy kommune søker IT-sjef

De søker en fremtidsrettet og erfaren person som er oppdatert på ny teknologi som benyttes for strategiske IT oppgaver, leverandørstyring og videreutvikling. Operativ drift og brukerstøtte ivaretas i dag av ekstern leverandør, men de er i gang med å gradvis kunne ta over største delen av IT drifta selv. I første omgang skal de ta over førstelinjesupport og vil starte jobben med å flytte store deler av løsninga over på skyløsninger for å få en mer kostnadseffektiv og fleksibel løsning. Brønnøy kommune har som mål å ha effektive interne arbeidsprosesser og fremtidsrettede digitale løsninger, noe du som IT-leder vil ha et pådriveransvar for.

Søknadsfrist: 20.02.2020

Les mer her

 

7. Avanti Engineering søker medarbeidere til en rekke spennende stillinger

Avanti Engineering AS er et selskap som har levert produkter og tjenester innenfor automasjon, elektro og instrumentering siden 1993 i hovedsak til prosessindustrien og fiskeriindustrien. I de senere år har også selskapet levert maskiner basert på egenutviklede automasjonsløsninger. Selskapet består i dag av 13 ansatte og har sitt hovedkontor i Mo i Rana og et avdelingskontor på Nesna.

Avanti Engineering AS har også i mange år drevet med utvikling og forskning ved bruk av maskinsyn og robotisering. I forbindelse med dette ønsker de nå å styrke deres posisjon ytterligere. Les mer om de ulike stillingene ved å klikke på lenkene under.

Søknadsfrister: 15.02.2020

Ingeniør Robotikk/Kybernetikk

Elektroingeniør

Automasjons-ingeniør

Designer-/Maskinkonstruktør

 

8. Din Personalpartner søker KHMS-rådgiver

Din Personalpartner tilbyr tjenester innen HR, HMS, kvalitet(Q) og omstilling til virksomheter på Helgeland. Som følge av større oppdragsmengde søker de en KHMS-rådgiver til arbeidet med å bistå deres kunder med operativt arbeid innen arbeidsmiljø og kvalitet, som kan utarbeide gode styringssystem innenfor HR, HMS og kvalitet(Q), og tilby kompetent og faglig lederstøtte. Stillingen innebærer prosjektledelse og salgs- og markedsarbeid. Søker må være utadvendt, serviceinnstilt og resultatorientert. Utdannelse på høyskolenivå innenfor HMS, kvalitet eller organisasjonsfag er ønskelig, samt relevant arbeidserfaring.

Søknadsfrist: 15.02.2020

Les mer her

 

9. Vekstbedriften Hasvo søker Arbeidsleder

«Vil du være med å utgjøre en forskjell og sette farge på hverdagen for våre arbeidstakere?» Hasvo holder til i Hemnes kommune, midt på vakre Helgeland. De er en profesjonell leverandør av varer og tjenester, som med et mangfold av produksjoner bidrar til at mennesker med behov for særskilt tilrettelegging gis mulighet til en meningsfull jobb, egenutvikling og økt livskvalitet. Som arbeidsleder får du ansvar og frihet til å utvikle produkter og tjenester på avdelingene, du er tett på i forhold til oppfølging og du instruerer og veileder arbeidstakerne i de ulike produksjonsområdene. Du klarer å avklare muligheter, finne ressurser, skreddersy arbeidstreningen og skape en arena med mestring, trivsel og læring.

Søknadsfrist: 21.02.2020

Les mer her

 

10. Elkem Rana søker Automasjonsingeniør

Som Automasjonsingeniør vil du få en sentral rolle i den videre utviklingen av verket for å sikre deres posisjon som ledende global leverandør av FerroSilisium og Elkem Microsilica®. De tilbyr en utviklende stilling i et teambasert kompetansenettverk med dyktige kollegaer, internt på verket og i andre deler av Elkem. De ser etter deg som er fremoverlent og genuint opptatt av forbedringer. Du har en positiv serviceinnstilling og trives i samarbeid med andre, med fokus på hvordan du og ditt fagområde kan bidra til at organisasjonen fungerer best mulig. Som person er du ryddig og strukturert, med solid evne til å følge opp prosjekter og andre arbeidsoppgaver frem til ferdigstillelse. Du viser initiativ og engasjement i møte med både utfordringer og muligheter, og er opptatt av å motivere og utvikle dine medarbeidere.

Søknadsfrist: 29.02.2020

Les mer her

 

Ferdig med utdanningen til sommeren? Sjekk ut traineestillingene som lyses ut gjennom Kandidat Helgeland her, eller klikk på lenken under for å se andre ledige stillinger på Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

 

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.