fbpx

Foto: Don't Be Negative

10 heite stillinger i februar

Hver måned trekker vi frem 10 spennende stillinger som lyses ut på Helgeland!

1. Kunnskapsparken Helgeland søker Prosjektledere

Kunnskapsparken Helgeland er en pådriver for økt innovasjon, bærekraft, verdiskaping og vekst. Med et sterkt industrielt eierskap og god forankring i næringslivet er de godt posisjonert for jobben. Helgeland har stor verdiskaping, og kjennetegnes av folk med en unik evne til å omstille og realisere spennende satsinger.

For å forsterke teamet søker de: Prosjektleder opplevelsesbasert reiseliv, Prosjektleder industri og klyngeutvikling, Prosjektleder forretningsutvikling. De har et supert arbeidsmiljø med 18 utviklingsorienterte ansatte i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen. Samspill skaper vekst!

Les mer her

Søknadsfrist: 20.02.2021

Rakett som tar av over skyene. Logo med Kunnskapsparken Helgeland. Tekst: Vil du ta Helgeland til nye høyder?

2. MON søker Prosjektleder

Har du lyst til å være med å utvikle morgendagens lokalsamfunn? Er du engasjert og brenner for å skape vekst? Ønsker du å jobbe i et dynamisk team hvor realisering av lokale muligheter og fortrinn står i fokus? Da er dette noe for deg!

Mosjøen og Omegn Næringsselskap KF (MON) er Vefsn kommunes næringsselskap, og skal i gang med en stor satsing for å snu de lokale utfordringene. Til dette søker de en Prosjektleder som skal bidra med å realisere målene i den nye næringsplanen til Vefsn kommune, som gjelder for perioden 2021- 2024.

Les mer her

Søknadsfrist: 25.02.2021

 

 

3. Bli med på byggingen av Norges første battericellefabrikk!

Denne sommeren setter FREYR Battery spaden i jorden for etableringen som kan bli en av Europas største leverandører av battericeller. Med fokus på sikkerhet, høy energitetthet og kostnadseffektivitet skal de levere battericeller med lavt karbonutslipp til et rasktvoksende marked for elektriske kjøretøy, energilagring og maritim sektor.

Som Head of Production får du være med på oppbyggingen av fabrikken i Mo i Rana, og forberede de ansatte før fabrikken står ferdig ved årsslutt. Her får du bruke all din erfaring, utfordre deg selv og ikke minst tilegne deg ny kunnskap.

Les mer her

Søknadsfrist: 17.02.2021

Ta en kikk på de andre ledige stillingene som ligger ute hos FREYR Battery her

 

4. Nord universitet søker Doktorgradsstipendiat

Ved Handelshøgskolen Nord universitet er det ledige stillinger som doktorgradsstipendiat innen det bedriftsøkonomiske fagområdet. Som doktorgradsstipendiat kommer du inn i et strukturert program som omfatter doktorgradskurs, artikkelskriving og deltakelse på vitenskapelige konferanser og seminarer.

På Helgeland kan du ha kontorsted ved Senter for Industriell Forretningsutvikling (SIF), som fokuserer på problemstillinger i grensesnittet industri, forretningsutvikling og innovasjon. Forskningssenteret er en del av Handelshøgskolen ved Nord universitet med kjernevirksomhet ved Campus Helgeland, Mo i Rana.

Les mer her

Søknadsfrist: 21.02.2021

 

5. Norconsult søker Avdelingsleder

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. På Helgeland har de 46 dyktige medarbeidere bestående av sivilingeniører, ingeniører og arkitekter. Av disse sitter 36 i Mo i Rana og 10 i Mosjøen. De har et sterkt tverrfaglig team med høy kompetanse og trivsel. Deres hovedfag er arkitektur, bygg, elektro, VVS, samferdsel, VA, industri og prosjektadministrasjon.

De søker nå en Avdelingsleder til sin avdeling i Mosjøen. De ser etter deg som ønsker å kombinere fag med ledelse. Du er en flink teambygger, har gode kommunikasjonsevner og liker godt samspillet med både kunder og kolleger. Du er opptatt av utvikling, og har et bevisst forhold til fag, ledelse og forretningsdrift. Du har solid faglig kompetanse i kombinasjon med gode sosiale ferdigheter, og du ser dine medarbeidere.

Les mer her

Søknadsfrist: 18.02.2021

 

6. Helgeland Museum søker Avdelingsleder

Helgeland Museum arbeider i et område som strekker seg fra riksgrensen og Nordlands høyeste fjell til de ytterste øyer på vakre Helgelandskysten. De leter etter en person som kan lede og utvikle museets virksomhet i Vevelstad kommune. Som Avdelingsleder er du ansvarlig for vedlikehold, drift og tilbud på Vevelstad bygdetun og har en aktiv rolle i den pågående prosessen for et nytt museumsbygg på samme området.

Les mer her

Søknadsfrist: 21.02.2021

 

7. Celsa Steel Service søker Plant Manager

Celsa Steel Service er Norge og Nordens ledende armeringsstålprodusent, og leverer stål til spennende prosjekter innen bygg og anlegg, slik som Snø Vinterpark OsloOslo Storbylegevakt og Nordøyvegen veisamband utenfor Ålesund.

Har du solid erfaring fra produksjonsledelse og ønsker nye og spennende utfordringer? Har du en egen evne til å få de ansatte til å dra i samme retning og nå ambisiøse mål? Kan du vise til fremragende resultater fra lignende roller og ønsker du i tillegg å spille en sentral rolle i et selskap som tar miljø og bærekraft på alvor? Da er det kanskje nettopp deg Celsa Steel Service søker!

Les mer her

Søknadsfrist: Snarest

 

8. Nye Helgelandssykehuset søker Fagsjef

Helgelandssykehuset gir lokalsykehustilbud til de cirka 78 000 innbyggere i 18 kommuner på Helgeland. Ved Senter for fag, forskning, utdanning og samhandling er det ledig stilling som fagsjef. Stillingens ansvarsområde omfatter fagutvikling, pasientsikkerhet, kvalitetsforbedring, medisinskfaglige utredninger og rådgivning knyttet til senterets medisinskfaglige stabsfunksjon. De søker etter en legespesialist med kompetanse og interesse for grensesnittet fag og kvalitet og varierte oppgaver innen faglig rådgiving og prosjektarbeid.

Les mer her

Søknadsfrist: 28.02.2021

 

9. Mowi søker Veterinær / Fiskehelsebiolog

Mowi Nord søker Veterinær/ Fiskehelsebiolog til sine matfiskanlegg langs Helgelandskysten i Nordland fylke. Kontorsted vil være Sandnessjøen i Alstahaug kommune, som er kjent for sin vakre natur, særpregende fjell og unike skjærgård. Der kan du dra på øyhopping med kajakk på fritiden samt nyte den vakre utsikten fra en av mange fjelltopper i området. Så ønsker du å bosette deg i et naturskjønt distrikt samtidig som du tar del i den «blå revolusjonen» så kan dette være jobben for deg.

Les mer her

Søknadsfrist: 21.02.2021

 

10. Vefsn kommune søker Rådgiver / Byggesaksbehandler

Vefsn kommune har 13 500 innbyggere hvorav ca 10.000 bor i Mosjøen. Byen er et trivelig service- og industrisenter på Helgeland. Stedet og kommunen har et variert arbeidsmarked og et bredt utdanningstilbud innenfor videregående skoler. Kommunen har for øvrig et omfattende og spennende kulturtilbud, og byr ellers på ulike fritids- og rekreasjonsmuligheter i storslagen og variert natur.

De søker nå en rådgiver/byggesaksbehandler ved enhet for Plan og utvikling. Vefsn kommune søker hele tiden å drive utviklings- og forbedringsarbeid. Deres visjon er: «Et steg foran», som administrativt betyr å være modig i utvikling med verdisettene: Humør, Ansvarlighet, Nysgjerrighet og Engasjement.

Les mer her

Søknadsfrist: 14.02.2021

 

BONUS! Nyutdannet og eventyrlysten?

Da kan en traineestilling på Helgeland være midt i blinken for deg. Som Trainee i Kandidat Helgeland får du en spennende jobb i kombinasjon med muligheten til å være med på mange kule opplevelser. Du jobber ett år i en og samme bedrift, får personlig og faglig utvikling gjennom et praktisk lederkurs, egen fadder og reise på studietur til Brüssel. Du får et tverrfaglig nettverk og gjøres godt kjent med Helgeland gjennom bedriftsbesøk og ulike opplevelser i regionen.

Virksomhetene som søker Trainee er: The Coring Company, TietoEVRY, Miljøteknikk Terrateam, Brønnøysundregistrene, Celsa Armeringsstål, SINTEF Helgeland, Momek Alcoa, Grane kommune og Vefsn kommune.

De søker kandidater med kompetanse innen UX-design, systemutvikling, IT, kjemi, materialteknologi, prosess, metallurgi, automasjon, maskin, energi og miljø, samfunnsfag, bygg, elektro, industriell økonomi, kybernetikk, vann, avløp og kommunalteknikk.

Klar – ferdigutdannet – gå!

Søknadsfrist: 01.03.2021

 

Opplev Helgeland

Kombiner din første jobb etter studiene med opplevelser på Helgeland. Vi byr på fart og spenning gjennom flere opplevelsesturer i traineeperioden!

Publisert av Kandidat Helgeland Tirsdag 5. januar 2021

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.