fbpx

Foto: Mye i Media

10 heite stillinger i desember

Hver måned trekker vi frem 10 spennende stillinger som lyses ut på Helgeland.

1. Mo Industripark AS søker utrykningsvakt/instruktør

MIP Sikkerhetssenters beredskapsstyrke er en del av industrivernet i Mo Industripark. Hovedoppgavene er beredskap på brannbil og ambulanse (Redningsbil), samt drift av kurs- og øvelsessenter innenfor brannvern, røykdykking, førstehjelp, kran-, truck-, maskin-, YSK-opplæring med mer. I tillegg utføres en rekke andre tjenester som brann- og ulykkesforebyggende arbeid, vektertjenester, service på brannslukkere, pusteluftutstyr, trykkluftflasker osv. Utrykningsvaktene jobber en hel- kontinuerlig skiftturnus med 1 døgn på og 3 døgn fri.

Les mer her

Søknadsfrist: 20.12.2019

 

2. Brønnøy kommune søker ingeniør kommunalteknikk

De søker etter en pålitelig og motivert medarbeider med god kompetanse og et sterkt engasjement innenfor kommunaltekniske problemstillinger. Stillingen har sine hovedoppgaver innenfor vann- og avløp, men ved behov også oppfølging av veioppgaver. Stillingen har et tydelig delansvar for at VVA anleggene forvaltes, driftes og vedlikeholdes på en bærekraftig- og kostnadseffektiv måte. En av stillingens hovedoppgaver er å understøtte operativ drift og sikre god arbeidsflyt og utvikling av kompetanse på tvers. Du må med andre ord være kundevennlig og pålitelig og følge opp både mennesker og saker på en etterrettelig og tillitsvekkende måte.

Les mer her

Søknadsfrist: 06.12.2019

 

3. Lovund Hotell søker kokk til et av Nord-Norges beste kjøkken

På Lovund Hotell får du jobbe med de beste råvarene området har å by på, sammen med nordlendinger fra hele verden. Lovund Hotell ligger på øya Lovund på Helgelandskysten. Et levende øysamfunn der mennesker og bedrifter mot alle odds har vunnet kampen mot sentralisering og avfolkning. Lovund er i dag et moderne og fremtidsrettet eksempel av en øy! Har du glimt i øyet og pasjon for faget ditt? Da er du den rette for hotellet langt ute i havgapet.

Les mer her

Søknadsfrist 15.12.2019

Foto: Lovund Hotell

 

 

4. Frost Kraftentreprenør søker Energimontør på Tonnes

Er du strukturert og serviceinnstilt, med god teknisk forståelse og praktisk innsikt? I Frost har de mange baller i lufta og de utvider stadig selskapet. Derfor er de på jakt etter en ny og dyktig energimontør til avdeling MBS Tonnes. De er i dag 6 ansatte på MBS Tonnes. Selskapets oppgave er drift og vedlikehold av Nordlandsnett sitt lav- og høyspentnett i nevnte kommuner, deltakelse i påkallingsordning/beredskap, prosjekter m.m. Som energimontør får du muligheter til å jobbe i en spennende virksomhet i vekst, samt reise rundt i naturskjønne omgivelser i et av helgelandskystens flotteste områder. Frost Kraftentreprenør er et selskap i Bodø Energi konsernet med ca. 200 ansatte. I Bodø har de et stort fagmiljø på 45 ansatte bestående av blant annet energimontører, anleggsarbeidere og ingeniører, som utgjør et godt arbeidsmiljø.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.12.2019

 

5. Rede Eiendomsmegling søker eiendomsmegler/-fullmektig

De søker eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig til sin avdeling i Brønnøysund. Spennende stilling i et veldrevet selskap med engasjerte og faglige dyktige kollegaer. De søker etter en person som er utadvendt, tillitsvekkende og har god gjennomføringsevne. Det vil bli lagt vekt på din faglige styrke, dokumenterte resultater og evne til å skape relasjoner internt og eksternt.

Les mer her

Søknadsfrist: Snarest

 

6. Sport Outlet søker medeier/butikksjef til ny butikk i Mosjøen

De søker etter en energisk, sporty og pliktoppfyllende butikksjef som også ønsker å være medeier. Som medeier/butikksjef hos Sport Outlet tilbyr de en selvstendig og utfordrende jobb i en spennende kjede som er i rask vekst. Du vil være ansvarlig for drift, resultat og personal. Du skal være motiverende, positiv og fremstå som et godt eksempel for dine medarbeidere. Resultatene skal du skape gjennom å være operativ, være en tydelig leder og elske sport og friluftsliv.

Les mer her

Søknadsfrist: 06.12.2019

 

7. Celsa Armeringsstål søker prosessingeniør

Celsa Armeringsstål søker etter en nysgjerrig og kreativ medarbeider som kan være med på å styrke sitt team på stålverket. Det er ei stilling med gode muligheter for personlig og faglig utvikling i et arbeidsmiljø hvor man samarbeider tett med kollegaer på tvers av avdelingene. De har i dag ca. 340 ansatte i Mo i Rana. Det er en spennende og internasjonal bedrift med store karrieremuligheter innen mange ulike fagområder!

Les mer her

Søknadsfrist: 02.01.2020

 

 

8. Boreal Sjø søker Maskinsjef i sambandet Levang-Nesna

Boreal legger stor vekt på å ha et godt arbeidsmiljø. Trivsel, motivasjon og medbestemmelse er viktig. De ønsker å ha høyt motiverte medarbeidere som føler seg verdsatt, slik at de trives og gleder seg til å gå på jobb. Som maskinsjef jobber du blant annet med drift, vedlikehold og kontroll av fartøyets maskindepartement, sørge for kostnadseffektiv drift og vedlikehold av fartøyets tekniske systemer, samt oppdatere vedlikeholdssystem og planlegging av årlig kontroll og gjennomføring av verkstedsopphold. Maskinsjef er også opplæringsansvarlig for maskindepartement.

Les mer her

Søknadsfrist: 05.12.2019

 

9. Rana Utviklingsselskap søker prosjektleder industri

Rana Utviklingsselskap AS  søker medarbeider til en spennende og utviklende stilling som prosjektleder med industrietablering som ansvarsområde.

De arbeider med mange spennende bedrifter, personer og oppgaver. For tiden arbeider de med mobilisering og tilrettelegging av Freyr AS sin batterifabrikk i Mo i Rana. Dette omfatter kanskje den største landbaserte industrisatsingen i Norge i moderne tid, med over 2000 arbeidsplasser og 35 milliarder kr i investering. En slik etablering vil utfordre oss både lokalt og regionalt og det er viktig å etablere gode prosesser som involverer Rana sine nabokommuner, og næringslivet i regionen.

Les mer her

Søknadsfrist: 13.12.2019

 

10. Helgelandssykehuset søker

Lege i spesialisering BUP

BUP Mosjøen er en allmenn psykiatrisk poliklinikk. De driver med utredning og behandling av barn og unge i alderen 0 – 18 år innenfor alle problemstillinger i fagområdet. De har spennende og varierende arbeidsområder som innebærer både selvstendig arbeid og teamarbeid. Sentret er organisert som et DPS ved Helgelandssykehuset HF og omfatter, i tillegg til BUP, døgnavdeling for barn og unge, døgnavdeling for voksne, familieavdeling, VOP m/ ambulant akutteam, nevropsykologisk avdeling og habiliteringstjeneste for barn og voksne. Ved sentret er det ca 100 ansatte, 40 behandlerstillinger hvorav 4 overleger og 3 LIS hjemler. De har et godt samarbeid med fastleger, barnevern, PPT og den kommunale psykiatritjenesten.

Les mer her

Søknadsfrist: 20.01.2020

 

Lege i spesialisering indremedisin

Helgelandssykehuset Sandnessjøen, medisinsk avdeling, har ledig 1 fast stilling for lege i spesialisering (LIS2-indremedisin) med oppstart 1. mars 2020. Avdelingen er fra tidligere godkjent som gruppe II utdanningssykehus med 4,5 år godkjent utdanningstid innenfor indremedisin. I ny spesialistutdanning har de søkt om godkjenning for LIS2 indremedisin, samt LIS3 indremedisin, gastroenterologi, nefrologi, lunge og hjerte.

Les mer her

Søknadsfrist: 08.12.2019

 

Overlege i ortopedi

Ortopedisk virksomhet i Helgelandssykehuset er funksjonsfordelt til kirurgisk område i Mo i Rana og avdelingen gir således et tilbud til hele befolkningen på Helgeland hvilket betyr ca. 78 000 innbyggere. Kirurgiske leger har 3 seksjoner: Generell kirurgi, ortopedi og gynekologi/føde med separate døgnkontinuerlige vaktskift på spesialistnivå. For hver spesialitet er det utnevnt seksjonsoverlege. De har akuttmedisinsk beredskap for akutte, livstruende tilstander hos innlagte pasienter og for pasienter som ankommer akuttmottaket.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.12.2019

 

Se flere ledige stillinger her

 

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.