fbpx

Julebilde Sjøgata | Foto: Cato R Photography

10 heite stillinger i desember

Hver måned trekker vi frem 10 spennende stillinger som lyses ut på Helgeland!

1. Arctic Cod søker Daglig leder og Driftsleder

Bli med å utvikle Norges største fornybare eksportnæring. Arctic Cod AS er et nyetablert settefiskanlegg for torsk etablert i Dønna på Helgelandskysten i 2020. Her bygger selskapet nå opp produksjonskapasitet for å kunne levere opptil 6 millioner settefisk av torsk per år fra 2021. Etableringen er basert på langsiktige kontrakter med nye store aktører som har som mål om å kunne skape en stabil og bærekraftig eksportnæring gjennom oppdrett av torsk i sjø.

Som Daglig leder får du hovedansvar for å drifte og utvikle selskapet i tråd med eiernes forventninger. Her søker de etter en person som kan vise til ledererfaring og som også har kompetanse med erfaring fra settefisk- og/eller matfiskproduksjon.

Som Driftsleder får du ansvar for daglig drift av settefiskanlegget. Til stillingen søker de personer med kompetanse innen biologisk produksjon helst med erfaring fra settefiskproduksjon av torsk fra tidligere.

Les mer her

Søknadsfrist: 14.12.2020

 

2. Statens vegvesen søker Seksjonsleder vegtrafikksentralen nord

Vegtrafikksentral nord (VTS nord) er en av fem vegtrafikksentraler i Norge og er et synlig ansikt utad for Statens vegvesen. Den er en del av Statens vegvesen sin operative beredskapsenhet og dekker det geografiske ansvarsområdet i Nordland, Troms og Finnmark. VTS Nord er lokalisert i Mosjøen og skal gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikre trafikantene og næringslivet smarte, trygge og miljøriktige transportvalg.

VTS nord har pt. 28 medarbeidere og er organisert med driftsleder og en faglig stab. Driftsleder har personalansvar for trafikkoperatørene som går i turnus. Som Seksjonsleder rapporterer du til avdelingsdirektør for avdeling «Trafikkstyring og beredskap», og inngår i avdelingens ledergruppe.

Les mer her

Søknadsfrist: 13.12.2020

 

Statens vegvesen – E6 Helgeland

Åpner ny E6: – Dette er sannsynligvis norgesrekord i veibygging: https://www.nrk.no/nordland/apner-helt-ny-e6-pa-helgeland_-hver-meter-har-kostet-62.000-kroner-1.15144558

Publisert av Statens vegvesen nord Torsdag 3. september 2020

 

3. Dønna kommune søker Frivilighetskoordinator

Dønna er en øykommune på Helgelandskysten med storslått natur og rik historie. Det er ca. 1400 fastboende som bor spredt på øyene Dønna, Løkta og Vandve. Dønna er hovedøya, hvor kommunens administrasjonssenter Solfjellsjøen ligger. Havørna og måsen hersker over resten av de rundt 3000 holmer og fløskjær. Naturen er frodig og gavmild. Du finner både innlandsnatur med skog, våtmarker og høge fjell, samt den typiske kystnaturen med nakne holmer og skjær.

Som Frivilighetskoordinator arbeider du med barn- og unge, kultur, helse og omsorg. Arbeidet innebærer blant annet å følge opp frivillighetspolitikken i kommunen og utvikle et godt samarbeid mellom frivillige organisasjoner, lag og foreninger, samt å koordinere og bistå lag og foreninger med gjennomføring av arrangementer og aktiviteter.

Les mer her

Søknadsfrist: 11.12.2020

 

4. SINTEF Norlab søker Laboratorietekniker

SINTEF Norlab er Norges største norskeide laboratorieselskap. Selskapet er lokalisert på 13 steder fra Porsgrunn i sør til Glomfjord i nord og med hovedkontor i Mo i Rana. De betjener kunder fra industri, kommune og annen privat og offentlig virksomhet i hele Norge. Deres virksomhetsområder er miljømåling, kjemiske analyse, mikrobiologi, veterinærmedisin og materialtesting. I tillegg til et bredt analysespekter og tekniske tjenester innenfor sine kjerneområder, tilbyr de også prøvetaking og rådgivning.

De søker Laboratorietekniker innen analytisk kjemi til sin avdeling «Industri og kjemi» i Mo i Rana. I jobben vil du både utvikle metoder, gjøre rutineanalyser og ha kontakt med kunder, kolleger og andre. De leter etter deg som tar initiativ, viser handlekraft og er nøyaktig.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.12.2020

 

5. Helgelandssykehuset søker Psykolog

Helgelandssykehuset HF består av sykehusenheter i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen. Gjennom å sette pasienten i sentrum, og med god samhandling med omgivelsene, skal helseforetaket sikre trygge og fremtidsrettede sykehustjenester basert på kvalitet, trygghet og respekt. De tre lokalsykehusene har tilsammen cirka 1550 årsverk, og foretaket gir lokalsykehustilbud til de cirka 78 000 innbyggere på Helgeland.

Som Psykolog i avdelingen for Habilitering vil du være en del av et tverrfaglig team bestående av ulike faggrupper som overlege, psykologer, vernepleiere, pedagog, sykepleier, barnevernspedagog, familieterapeut og ergoterapeut. Du vil også få muligheter til å delta i Helse Nord sitt nettverk for psykologer innen fagområdet.

Les mer her

Søknadsfrist: 09.12.2020

6. Hemnes kommune søker Arealplanlegger

Mellom smul sjø og evig snø ligger Hemnes kommune vakkert til i hjertet av Helgeland. I Hemnes finner du Nord-Norges høyeste fjell Oksskolten (1916 moh.), store bremassiv og idylliske fjordarmer. De rundt 4500 innbyggerne i kommunen bor godt fordelt på ei frodig landsbygd, i vakre dalstrøk og på de fem tettstedene Hemnesberget, Finneidfjord, Bjerka, Korgen og Bleikvasslia.

Hemnes kommune søker en engasjert Arealplanlegger. Stillingen innebærer interessante og selvstendige oppgaver i et godt fagmiljø innen landbruk, plan og byggesak.

Les mer her

Søknadsfrist: 14.12.2020

 

7. Alstahaug kommune søker Enhetsleder omsorg og mestring

Sandnessjøen i Alstahaug kommune er kystbyen midt på Helgeland. Sandnessjøen er et naturlig utgangspunkt for å oppleve alt som eventyrlige Helgeland har å by på. Hvorfor ikke ta ferieopplevelsene inn i hverdagen? Om sommeren har du tid til en topptur, eller til å ta et blinkskudd av en havørn fra kajakken – etter arbeidstid. På vinterstid er det kort vei til preparerte skiløyper.

Som Enhetsleder for omsorg og mestring i Alstahaug kommune skal du bidra til at tjenesteutvikling, innføring av nye velferdsteknologiske løsninger, endrede arbeidsmetoder og utviklingsprosjekter planlegges og gjennomføres på en god og tillitsvekkende måte. Samtidig skal administrative oppgaver, daglig drift, rapportering og saksbehandling gjennomføres.

Les mer her

Søknadsfrist: 22.12.2020

 

8. Bindal kommune søker helse- og velferdssjef

Bindal kommune har vel 1400 innbyggere og er den sørligste kommunen i Nordland med vakker natur og gode jakt-, fiske- og friluftsmuligheter. De har et aktivt kulturliv med mange lag og foreninger som legger ned stor frivillig innsats for å skape aktivitet og trivsel i hele kommunen. De tilbyr trygge oppvekstsvilkår for barn og unge i en kommune som er opptatt av å yte gode tjenester til innbyggerne.

De søker en Helse- og velferdssjef. Helse og velferd er Bindal kommunes største tjenesteområde med om lag 100 ansatte, og som leder av sektoren har du store muligheter for å påvirke tjenestetilbudet. De har nylig sluttført to byggeprosjekter i sektoren, og er i gang med en omfattende utbedring av Bindal sykehjem. Dette innebærer stor satsing på velferdsteknologi og endret drift.

Les mer her

Søknadsfrist: 05.01.2020

 

9. TietoEVRY søker Seniorutviklere

TietoEVRY skaper digitale fortrinn for virksomheter og samfunn, og er en ledende aktør innen digitale tjenester og programvare, med lokal tilstedeværelse og globale evner. Som en del av TietoEVRY konsernet finner du EVRY Card Services, som er Norges største leverandør av plastkort og relaterte produkter og tjenester. Virksomheten er hjemmehørende i Mo i Rana, Nord-Norges tredje største by med over 25 000 innbyggere og er et aktivt senter for kultur og naturopplevelser i Nordland.

Som Systemutvikler hos Evry Card Services vil du få en spennende og variert hverdag, og være med på utvikling innen en rekke tjenester og produkter relatert til alt fra fysiske og virtuelle kort for betaling, medlemskap, gavekort til selvbetjente løsninger for kortdesign, produksjonssystem, identitetsverifikasjon og mer!

Les mer her

Søknadsfrist: 15.12.2020

10. Statskog SF søker Utmarkskonsulent

Statskog SF er landets største grunneier, og har som mål å forvalte, drive og utvikle statlige skog- og fjelleiendommer med tilhørende ressurser. Statskog er organisert i tre kjerneområder: Eiendom, Skog og Friluftsliv, og har om lag 110 ansatte fordelt på 18 kontor i hele landet.

De søker en Utmarkskonsulent som skal arbeide i felt med hovedvekt på naturoppsyn og registreringsarbeid i Børgefjell nasjonalpark. Dette innebærer også registreringsarbeid knyttet til blant annet kongeørn, jerv og fjellrev; tilrettelegging for jakt, fiske og friluftsliv; og drift og vedlikehold av stier, bruer og hytter.

Les mer her

Søknadsfrist: 20.12.2020

 

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.