fbpx
Solnedgang på Helgeland. Person i forgrunnen med utstrakte armer.

Foto: Hans Olav Næss | hansolavnaess.com

10 heite stillinger i august

Snart er høsten her, men vi holder sensommervarmen med månedens 10 heite stillinger!

1. Brønnøysundregistrene søker Samfunnsøkonom

For Brønnøysundregistrene er samfunnsøkonomi grunnleggende som metodikk i utredninger og analyser. Behovet for fagkompetanse innen samfunnsøkonomisk analyse er stadig økende, og de ønsker å ha deg med på satsningen videre.

Som samfunnsøkonom vil du inngå i et team med to andre samfunnsøkonomer, som utgjør Fellesfunksjonen samfunnsøkonomiske analyser ved Brønnøysundregistrene. Fagfunksjonen jobber på tvers av organisasjonen og på tvers av fagmiljøene. Du vil jobbe som rådgiver og pådriver, for å sikre riktig metodisk grunnlag i forbindelse med utredninger, analyser og prosjekt med hovedvekt på tiltak innen regelverksforenklinger og digitalisering.

Les mer her

Søknadsfrist: 24.08.2020

 

2. EiendomsMegler 1 Nord-Norge søker Eiendomsmeglere

EiendomsMegler 1 Nord-Norge er i vekst og søker eiendomsmeglere til sine kontorer i Brønnøysund, Sandnessjøen, Mosjøen og Mo i Rana.

De ser etter motiverte eiendomsmeglere som ønsker å sette krevende mål for seg selv. Du har gjerne erfaring som eiendomsmegler, er opptatt av å møte kundens forventninger på en profesjonell måte og trigges av å lykkes sammen med andre. Dersom du i tillegg har god kjennskap til lokale markedsmessige forhold er det en fordel, men intet krav. Hvis du også skaper begeistring, er offensiv, bygger lagånd, skaper tillit og har stor arbeidskapasitet, er du den de søker.

Les mer her

Søknadsfrist: 17.08.2020

 

3. Verdi EiendomsTakst søker Takstmenn

Verdi Eiendomstakst AS har sin spisskompetanse innen verditaksering og tilstandsanalyse av boliger, som for eksempel enebolig, leilighet, fritidsbolig og andelsbolig. De etablerer nå avdelingskontor i Sandnessjøen, Mosjøen og Brønnøysund, og er på utkikk etter deg som setter kunden i fokus, er opptatt av kvalitet, og som ønsker å bidra med trygge eierskifter på hele Helgeland.

Deres visjon er å bidra til en trygg bolighandel på hele Helgeland – for alle parters beste. Dette innebærer grundighet og kjærlighet til hver eneste bolig de takserer, slik at reklamasjoner, konflikter eller tvistesaker ikke oppstår i etterkant av eierskiftet.

Les mer her

Søknadsfrist 10.08.2020

4. Sámediggi/Sametinget søker Litteraturformidlere

Sametinget ønsker å satse mer på formidling av samisk litteratur for å øke interessen og for å få flere lesere. De søker derfor etter to kreative medarbeidere som er genuint glad i samisk litteratur og som ønsker å være med på å synliggjøre samisk litteratur.

Som litteraturformidler jobber du med å formidle og fremme samisk litteratur, blant annet gjennom samarbeid med skole- og folkebibliotek, samiske språk- og kultursentre og andre relevante aktører. Dette gjøres gjennom å planlegge og organisere arrangementer, kampanjer, foredrag, seminarer og kurs.

Les mer her

Søknadsfrist: 31.08.2020

 

5. Digitale Helgeland søker Prosjektmedarbeider

Fremtidens Digitale Helgeland er et samarbeidsprosjekt mellom 16 kommuner på Helgeland, der Alstahaug, Brønnøy, Rana og Vefsn er regionsentre. Digitale Helgeland skal bidra til at innbyggere og næringsliv skal ha tilgang til gode, sammenhengende digitale løsninger og sammen skal de utvikle bedre løsninger for alle kommunene på Helgeland.

De er nå på utkikk etter en fremtidsrettet og kreativ person som kan bidra inn i prosjektet. Du vil være en viktig deltaker i prosjektet og vil sammen med prosjektleder og andre få muligheten til å jobbe med komplekse utfordringer og være med å forme fremtiden og sette standarden for digitalisering av offentlig forvaltning på Helgeland.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.08.2020

 

6. Helgeland Reiseliv søker Regionansvarlig for Mo i Rana med omegn

Helgeland er et av Norges mest spennende reisemål. Her finner du verdens vakreste kyst, Polarsirkelen, 3 nasjonalparker, Okstindene, Svartisen, grotter og Vega Verdensarv. Reiselivsnæringen i området tilbyr spennende aktiviteter, flotte matopplevelser og tradisjonsrike overnattingstilbud.

Som regionsansvarlig har du ansvaret for å utvikle regionen som reisemål, herunder produkt- og opplevelsesutvikling, markedsføring og ledelse av turistkontoret i Mo i Rana. Du vil få ansvar for å utvikle og lede utviklingsprosjekter i samarbeid med reiselivsnæringen, næringssjefer i kommunene, Innovasjon Norge og kommunenes ressurs-miljøer.

Les mer her

Søknadsfrist: 14.08.2020

Helgeland

God helg – Helgeland ❤️💬 🎷 Håkon Skog Erlandsen🎥 Se Nor og Visit Helgeland

Publisert av Heile Helgeland Torsdag 23. april 2020

 

7. Fylkesmannen i Nordland søker Nasjonalparkforvalter til Lomsdal-Visten nasjonalpark

Lomsdal-Visten nasjonalpark, eller Njaarken varjelimmiedajve som er det sørsamiske navnet, er et unikt stykke Helgelandsnatur med fjorder, grotter, skog, høyfjell og topper. Der er det både lettgått og tunggått over fjell og frodig daler. Området har også rikelig med fiskevann, fjorder og ville vassdrag. Lomsdal-Visten/Njaarke byr på storslagne naturopplevelser, men er likevel en godt bevart hemmelighet for mange.

Som nasjonalparkforvalter har du ansvaret for forvaltning av Lomsdal-Visten nasjonalpark og tilgrensede verneområder. Dine viktigste oppgaver er saksforberedelse til styret, følge opp og gjennomføre tiltak og utarbeide og gjennomføre besøksstrategier og forvaltningsplaner.

Les mer her

Søknadsfrist 13.09.2020

 

8. TV Klipp søker Medieprodusent

Brenner du for produksjon av film, TV, foto og 360°? Vil du jobbe med realisering av prosjekter for varierte kunder? Har du kompetanse på medieproduksjon, fra idé til ferdig produkt? TV Klipp er en sju år gammelt mediebyrå som leverer strategisk markedsføring og medieproduksjon. De jobber med fotografering, filmproduksjon, tekst, medierådgivning, annonsering og markedsføring på Internett.

Oppgavene som medieprodusent er varierte og krever generell digital kyndighet, evne til problemløsning og kontinuerlig læring. Den beste kandidaten har gjerne kompetanse utover film og foto. Evner du å lage grafisk innhold, illustrasjoner og enkle animasjoner stiller du ekstra sterkt. Du sier heller ikke nei til utfordringer og er villig til å lære nye teknikker i forbindelse med medieproduksjon.

Les mer her

Søknadsfrist: 16.08.2020

 

9. Natre Vinduer søker Fabrikksjef

Med over 75 års erfaring, nærmere 350 medarbeidere og flere store fabrikker i Norge, er Natre i dag den største produsenten av kvalitetsvinduer til norske hjem via byggevarehandelen.

Som fabrikksjef for Natre på Hemnesberget vil du få mulighet til å lede og videreutvikle en moderne og tradisjonsrik fabrikk. Du vil være en viktig bidragsyter til realisering av virksomhetens resultatmål på kort og lang sikt gjennom operasjonell ledelse, utvikling og effektivisering. Du vil få jobbe i et aktivt og engasjert konsern med solide, langsiktige internasjonale eiere og en uformell, jordnær og prestasjonsorientert selskapkultur med muligheter for faglig utvikling.

Les mer her

Søknadsfrist: 17.08.2020

Publisert av Natre Vinduer Onsdag 15. april 2020

10. Alstahaug tingrett søker Dommerfullmektig

Alstahaug tingrett, Brønnøy tingrett og Rana tingrett er tre tingretter på Helgeland som samarbeider tett, og ledes av felles sorenskriver. De har nå ledig stilling som dommerfullmektig, med kontorsted i Alstahaug tingrett i Sandnessjøen.

Som dommerfullmektig tilbys du allsidige og krevende oppgaver, i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø, med god mulighet for faglig og personlig utvikling i dommerfullmektigperioden. Deres dommerfullmektiger får raskt full saksportefølje og behandler i hovedsak alle sakstyper.

Les mer her

Søknadsfrist: 17.08.2020

 

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.