fbpx

Foto: Kristoffer Møllevik | IG: @kristoffergetslost

10 heite stillinger i april

Hver måned trekker vi frem 10 spennende stillinger som lyses ut på Helgeland.

1. Mo Industripark søker leder for strategisk kommunikasjon og samfunnskontakt

Mo Industripark AS er eiendoms- og infrastrukturselskapet i en av landets største industriparker. Hovedoppgaven for Mo Industripark er å forvalte, utvikle og utføre drift av eiendommer, infrastruktur, anlegg og utstyr, samt tilrettelegge for nyetableringer og markedsføre Mo Industripark som etableringssted.

Som leder for strategisk kommunikasjon og samfunnskontakt i Mo Industripark vil du arbeide både for selskapet og sammen med industrien i en av de mest spennende industriregionene i Norge.

Les mer her

Søknadsfrist: 25.04.2021

 

 

Publisert av Mo Industripark AS Mandag 30. oktober 2017

 

2. Vefsn kommune søker innkjøpsleder

Vefsn kommune har politisk vedtatt ny innkjøpsstrategi og prioriterer utvikling og kompetanse på dette området. De har nå ledig stilling som Innkjøpsleder som har det faglige ansvaret for innkjøpsarbeidet. Innkjøpsfunksjonen er en sentral ressurs for hele organisasjonen og har utstrakt kontakt med resten av kommunens enheter. Vefsn kommunes visjon er «Et steg foran», som betyr å være modig i utvikling med verdisettene: Humør, Ansvarlighet, Nysgjerrighet og Engasjement.

Les mer her

Søknadsfrist: 21.04.2021

 

Helgeland og Mosjøen

Vi utlyser stilling som prosjektleder for å jobbe med å nå målene i ny næringsplan 👍🚀

Se hele utlysningen her: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=206969167

Hjelp oss med å finne den rette👍

#Helgeland #Vefsn #Mosjøen #MON #energiisentrum #ledigstilling

Publisert av Mosjøen og Omegn Næringsselskap KF Torsdag 4. februar 2021

 

3. Nova sea søker HR-rådgiver og Head of Marketing

Nova Sea AS er en av Nord-Norges største oppdrettsaktører. Konsernet er helintegrert fra stamfiskproduksjon frem til restaurant. Oppdrettsaktiviteten deres er lokalisert på Helgelandskysten, med anlegg fra Vega i sør, til Gildeskål i nord.

Som HR-rådgiver vil du jobbe med å utvikle deres viktigste ressurs, nemlig de ansatte. Du vil også jobbe med opplæring og kompetanseheving av ledere og andre ansatte i selskapet. Som Head of Marketing vil du være ansvarlig for å utvikle og tilpasse merkevaren inn mot nye markeder, og sørge for koordineringen av marked og kommunikasjonsarbeid i bedriften.

HR-rådgiver

Søknadsfrist: 14.04.2021

Head of Marketing

Søknadsfrist: 25.04.2021

 

4. Helgeland Kraft søker Økonomi Controller

Helgeland Kraft produserer fornybar energi og utvikler strømnett til hele Helgeland. De søker en ansvarsbevisst, målrettet og motivert Controller til sitt hovedkontor i Mosjøen. Som Controller for nettvirksomheten vil du være involvert i alle sentrale aspekter rundt økonomistyring og rapportering for virksomheten.

Du vil være både virksomhetens og konsernets ressursperson ved økonomiske problemstillinger, og en viktig utfordrer og støttespiller for de ulike avdelingene i virksomheten. Du liker å jobbe med komplekse problemstillinger, og evner å se sammenhenger og prioritere. Du er en naturlig relasjonsbygger, og du tør å utfordre dagens situasjon.

Les mer her

Søknadsfrist: 11.04.2021

5. Er du en serviceinnstilt lagspiller som liker å arbeide med mennesker?

Celsa Armeringsstål er på utkikk etter deg som er fremoverlent og som ønsker å være en pådriver innen HR-arbeid. De er en del av en kulturrik Celsa-familie som jobber på tvers av landegrenser og avdelinger, noe som gjør jobben enda mer spennende og innholdsrik.

Som HR-Konsulent vil du være en megler og en ressurs for de som trenger deg. Du vil bli en del av et team med 8 dyktige medarbeidere som dekker alle områdene innenfor HR og HMS, og som sammen med resten av organisasjonen skal styre stålet sikkert og trygt ut til kundene deres.

Les mer her

Søknadsfrist: 11.04.2021

 

Vi har ledig stilling!

Vi har ledig stilling som HR-konsulent!
Sjekk ut våre annonser på vår hjemmeside:www.celsanordic.com

Publisert av Celsa Nordic, Celsa Armeringsstål Mandag 29. mars 2021

 

6. Alcoa søker Prosessingeniør

Alcoa er en verdensledende leverandør av bauksitt, alumina og aluminium, med en sterk portefølje av verdiskapende støpte og valsede produkter og betydelige energiressurser. Verket i Mosjøen startet opp i 1958, har over 500 ansatte, og produserer årlig ca 230 000 tonn produkter av primæraluminium.

Som Prosessingeniør i støperiet vil du bli prosesseier av område valse-emner (støping og bearbeiding). Det vil si at du vil ha hovedansvar for forbedring av prosessen med hensyn til produktkvalitet, produktivitet og god ressursutnyttelse. Du som blir ansatt vil få god mulighet til læring og utvikling i et spennende miljø.

Les mer her

Søknadsfrist: 23.04.2021

 

7. Rana No og Vefsn No søker kreativ Innholdsprodusent

Rana No og Vefsn No er to redaksjonelt uavhengige nettaviser med base i Mo i Rana og Mosjøen. Redaksjonelt spenner de over alt fra større dybdereportasjer til aktuelle nyhetssaker. I tillegg til redaksjonell virksomhet, utfører vi tjenester innen reklame, markedsføring og kommunikasjon.

Som Innholdsprodusent vil du jobbe tett sammen salgsteamet. Din jobb blir å formidle de gode historiene og sørge for at kundens budskap kommer tydelig frem. Helgeland er for tiden inne i en rivende utvikling og denne jobben vil gi deg en unik mulighet til å formidle historier fra industri, havbruk, reiseliv, handel og til en rekke andre bransjer.

Les mer her

Søknadsfrist: 19.04.2021

 

8. Træna kommune søker Grunnskolelærere

Træna kommune søker lærere som sammen med elever, foreldre og øvrige ansatte vil videreutvikle et trygt, inkluderende og utviklende læringsmiljø. Deres mål er at hver enkelt elev får mulighet til å utnytte sitt eget potensial, både faglig, personlig og sosialt.

Som Lærer ved Husøy skole vil du få mulighet til å påvirke og utgjøre en viktig forskjell for barn og unge på ei øy langt ut mot storhavet. Sektor for oppvekst i Træna kommune omfatter Husøy skole, Husøy barnehage, SFO, voksenopplæringen og kulturskolen.

Les mer her

Søknadsfrist: 18.04.2021

 

9. The Coring Company søker Salgssjef med internasjonalt fokus

The Coring Company er i sluttfasen av utviklingen av Softwaresystemet CoreFlow, som er planlagt sluppet i markedet etter sommeren 2021. Deres første markeder er konstruksjons- og gruveindustrien. Systemet gir store muligheter for kostnadsreduksjon og reduksjon av CO2-utslipp og skal bidra til digitaliseringen av disse to industriene.

Som Salgssjef vil du spille en svært viktig rolle i etableringen av salgsteamet for The Coring Company AS. De er et fullfinansiert oppstartsselskap klar for rask internasjonal vekst det kommende året. Det er mye spennende arbeid for de riktige personene som ønsker å bli med reisen!

Les mer her

Søknadsfrist: Snarest

 

10. Akva Group søker Daglig leder

AKVA group Land Based Norway AS, er et heleid datterselskap av AKVA group og er en ledende leverandører av landbaserte oppdrettsanlegg. Selskapet prosjekterer, produserer og monterer komplette oppdrettsanlegg primært til det nordiske markedet, men har leveranser verden over.

Som Daglig leder vil du få ansvar for den daglige driften av virksomheten som innbefatter; produksjon av fiskekar, rørsystemer, modifikasjon- og vedlikeholdsprosjekter, samt service og ettermarkedstjenester. Har du engasjement og driv, og et internasjonalt mindset? Da er det kanskje deg de leter etter!

Les mer her

Søknadsfrist: 18.04.2021

 

Bonus. Serit Helgeland søker IKT konsulent

Serit Helgeland har hele Helgeland som arbeidsområde, og leter etter flere gode kolleger med IKT-bakgrunn. De har kontorsteder i Mo i Rana, Sandnessjøen, Mosjøen og Brønnøysund, hvor de leverer IKT-løsninger til offentlig sektor og privat næringsliv.

Les mer her

Søknadsfrist: 14.04.2021

 

 

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.