fbpx
Dame som kaster snø i lufta

Foto: Hans Petter Sørensen / www.faroutfocus.no

10 heite stillinger i april

Hver måned trekker vi frem 10 spennende stillinger som lyses ut på Helgeland.

1. Brønnøysundregistrene søker nye medarbeidere med IT-kompetanse

Brønnøysundregistrene er en unik arbeidsplass der fagene IT, jus og saksbehandling gir et godt tverrfaglig samarbeid. De har en sentral rolle med fokus på effektiv digital samhandling med næringslivet, frivillig sektor, offentlig sektor og privatpersoner. Dette gjør de gjennom å utvikle effektive systemer og tjenester som gir verdi for sine brukere, og ved å tilby data eksternt slik at flere aktører kan utvikle tjenester som bidrar til økt verdiskapning. De søker etter medarbeidere med kompetanse innen flere av følgende fagområder: Infrastruktur, programmering, teknologiinnovasjon, utvikling av container plattform, løsningsarkitektur og informasjonsarkitektur.

Les mer her

Søknadsfrist: 14.04.2020

 

2. Rana kommune søker prosjektleder IKT

Rana kommune er inne i en spennende prosess der de skal realisere kommunens Digitaliseringsstrategi. I den forbindelse har de opprettet et Prosjektkontor under IKT-avdelingen som vil være det sentrale punktet for gjennomføring og koordinering av digitaliseringsprosjekter ute i de ulike sektorene i kommunen. Prosjektkontoret er bemannet med prosjektrådgivere og prosjektledere som er knyttet mot de ulike sektorene, og har ansvaret for innføringen av digitale løsninger i sin sektor.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.04.2020

 

3. Vitensenter Nordland søker to pedagoger og en som kan jobbe med prosjektadministrasjon og marked

Vitensenter Nordland er et nytt opplevelses- og læringssenter innen matematikk, naturvitenskap og teknologi der besøkende skal lære ved å eksperimentere selv. Vitensenteret skal bidra til styrket kompetanse og rekruttering innen viktige fagområder og bidra til økt verdiskaping i Nordland. Senteret er under oppbygging i Mo i Rana og åpner høsten 2020. De søker nå etter tre nye kolleger i heltidsstillinger.

Vitensenterpedagoger: Er du er en god formidler og ønsker du å inspirere og motivere barn, ungdom og voksne til å lære mer om naturvitenskap og teknologi? Har du erfaring med arbeid fra utdanningsinstitusjoner eller annet kreativt arbeid? Da hører de gjerne fra deg!

Les mer her

Prosjektadministrasjon og marked: De søker etter en person med interesse for naturvitenskap som er god til å administrere, har erfaring med prosjektledelse og er god i digital markedsføring.

Les mer her

Søknadsfrist: 10.05.2020

Vitensenter Nordland markedsmateriell

Foto: Vitensenter Nordland

 

4. Finneidfjord skole søker rektor

Finneidfjord skole er en 1-7-skole med 38 elever. Som rektor får du ansvaret som skolens øverste leder og er også leder for Finneidfjord SFO. Finneidfjord skole har et flott nærområde med praktfull natur i umiddelbar nærhet, som er velegnet til å drive fysisk aktivitet og undervisning i. Skolen er godkjent som Helsefremmende skole. Kommunen satser på barn og unge og jobber med et stort prosjekt som heter God oppvekst i Hemnes, samt prosjektet «BRY DEG!» initiert av Læringsmiljøsenteret i Stavanger. Finneidfjord skole har også en egen strategisk plan med egne satsingsområder, hvor det i denne perioden er et sterkere fokus læringsmiljø og klasseledelse.

Les mer her

Søknadsfrist: 17.04.2020

 

5. Mattilsynet søker førsteinspektør innen akvakultur

Som Førsteinspektør vil du være med på både å lage og forvalte rammer for havbruksnæringens utvikling. Dette er utfordrende og spennende oppgaver, som gir gode muligheter for kompetanseutvikling. Helgeland er et område med mye akvakulturvirksomheter og er et spennende område i stor utvikling. Mattilsynets avdeling på Helgeland har kontorsteder både i Sandnessjøen, Mo i Rana, Mosjøen, Bjerka og Brønnøysund. Tjenestested vil for denne stillingen være Sandnessjøen. I jobben vil du være en del av et større akva-team. Du vil ha tett samarbeid både med kolleger fra avdelingens kontorsteder, med regionale fagrådgivere og med jurist.

Les mer her

Søknadsfrist: 22.04.2020

Foto: Mattilsynet

 

6. Mosjøen videregående skole søker lærer i tekniske og industrielle fag

De søker etter lærer med fagbrev i et eller flere av fagene industrimekaniker, CNC- maskineringsfaget og sveisefaget. Yrkesfaglærerutdanning innen teknikk og industriell produksjon som bygger på et av de 3 fagene nevnt over. Alternativ til yrkesfaglærerutdanning kan være 3 årig maskiningeniør eller 2 årig teknisk fagskole innen maskinteknikk og praktisk pedagogisk utdanning. Du må ha erfaring som lærer og relevant arbeidserfaring i faget, men innehar man ikke fullverdig utdanning kan man tilsettes på vilkår om at utdanningen fullføres innen avtalt tidsperiode.

Les mer her

Søknadsfrist: 10.04.2020

 

7. Helgelandssykehuset søker avdelingsleder ved Senter for psykisk helse og rus

Som Avdelingsleder vil du ha ansvaret for å planlegge, koordinere og lede den faglige, personalmessige og økonomiske driften av merkantil enhet. Stillingen innebærer å jobbe dagtid mellom 08:00 – 15:30, og du må påregne noe reisevirksomhet mellom deres to geografiske lokasjoner Brønnøysund og Sandnessjøen.

Helgelandssykehuset HF består av sykehusenheter i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen. Gjennom å sette pasienten i sentrum, og med god samhandling med omgivelsene, skal helseforetaket sikre trygge og fremtidsrettede sykehustjenester basert på kvalitet, trygghet og respekt. De tre lokalsykehusene har tilsammen cirka 1550 årsverk, og foretaket gir lokalsykehustilbud til de cirka 78 000 innbyggere på Helgeland.

Les mer her

Søknadsfrist: 17.04.2020

 

8. Statnett søker leder til driftsområde Nordland

Divisjon Nettdrift ivaretar eieransvaret av Statnetts lednings-, kabel- og stasjonsanlegg og er ansvarlig for drift, vedlikehold og beredskap av disse. Divisjonen har ansvar for å sikre at 11.000 km kraftlinjer, 1.000 km kabelanlegg og 150 transformatorstasjoner er tilgjengelig for overføring av kraft gjennom planmessig og systematisk vedlikehold, reinvesteringer og god beredskap. De ser nå etter en erfaren og målrettet leder til driftsområde Nordland som dekker lednings og stasjonsanleggene i regionen Nordland fra Kobbelv til Tunsjødal. I rollen vil du ha personalansvar for medarbeidere i driftsområdet samt operativt ansvar for HMS, oppfølging og koordinering av drift, vedlikehold og reinvesteringer innenfor eget område og i grensesnitt mot andre enheter.

Les mer her

Søknadsfrist: 19.04.2020

Arbeid i høyspentmast

Foto: Statnett

 

9. Opplæringskontoret Nord-Helgeland søker fagkonsulent

Opplæringskontoret kan tilby en utfordrende jobb i et positivt arbeidsmiljø, med god lagånd. Du får muligheter for å arbeide selvstendig og planlegge din egen arbeidsdag. De søker en utadvendt person med erfaring fra fagopplæring, pedagogikk og veiledning. Du må gjerne ha relevant fagkunnskap, bransjekunnskap og erfaring innen bilfag/kjøretøy, salg, markedsføring, reiseliv, kontor/administrasjon, yrkessjåfør eller logistikk. Det kan også være aktuelt å arbeide med andre fag.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.04.2020

 

10. Brygge 66 Grader Nord på Nesna søker head chef

Brygge 66 Grader Nord er en nyåpnet restaurant og cocktailbar på Nestna. Restauranten ligger flott plassert like ved marinaen og havet på Nesna. På sommeren er det spesielt mange turister, så vel som lokale, som tar turen innom på tur ut til øyene på Helgelandskysten via Hurtigruten og fergene.

Brygge 66 Grader Nord is a newly opened restaurant & cocktailbar in Nesna. The restaurant is beautifully located close to the marina and ocean in Nesna. In the summer time especially a lot of tourist is passing by as we are located close to the dock where Hurtigruten (cruise ship) and ferries are taking locals and tourist to some of the very popular islands in the Helgeland area.

Les mer her

Søknadsfrist: 10.04.2020

 

Har du kompetanse som kan bistå Helgelandssykehuset under Koronautbruddet?

Vi ønsker å benytte anledningen til å informere om at i forbindelse med utbruddet av koronaviruset ønsker Helgelandssykehuset å kartlegge personer med kompetanse innen helsefag og teknisk personell på Helgeland som kan kontaktes ved behov for bistand i tiden fremover.

Ønsker du å utgjøre en forskjell? Klikk på lenken under for å lese mer og registrere deg.

Les mer her – helsepersonell

Les mer her – teknisk personell

 

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se hvilke andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

 

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.