fbpx
Dame i vinterland

Foto: Simon Fossheim | Helgeland Reiseliv

10 heite stillinger februar

Hver måned trekker vi frem 10 spennende ledige stillinger som lyses ut på Helgeland!

1. Nyutdannet og eventyrlysten?

Få en solid start på karrieren med en traineestilling gjennom Kandidat Helgeland! Traineeordningen rekrutterer til et mangfold av virksomheter på Helgeland innen Industri, IT, Helse, Kraft og Forskning. Stillingene er tilpasset deg som er nyutdannet eller gjør ferdig en grad innen høyere utdanning i vår, og for første gang er det også traineestillinger for deg med doktorgrad (PhD). Som trainee får du en drømmestart på karrieren, samtidig som du blir du kjent med de andre traineene og det regionen har å by på!

Les mer her

Søknadsfrist: 01.03.2022

Traineene i Kandidat Helgeland på RIB-tur på vakre Helgelandskysten

 

2. Vil du være med å fortelle historien om en bærekraftig og sirkulær industri?

Celsa Armeringsstål i Mo i Rana produserer verdens reneste stål av smeltet skrap og gjenvinner skrap tilsvarende ca. 2 eiffeltårn i uken! Dette gjør de også til Norges største gjenvinningsbedrift. Deres valseverk er et av Norges mest høyteknologiske bedrifter og ligger i front i utviklingen av nye produksjonsprosesser og løsninger.

Har du et hjerte for kommunikasjon, bærekraft og sirkulær økonomi? Beholder du roen og oversikten når det er mye som skjer? Er du god til å kommunisere med ansatte på alle nivåer, så vel som å ha kundehatten på? Da vil Celsa Armeringsstål ha deg med på laget!

Les mer her

Søknadsfrist: 20.02.2022

 

 

3. Nova Sea søker Fabrikksjef

Nova Sea AS er en av Nord-Norges største oppdrettsaktører. Konsernet er helintegrert fra stamfiskproduksjon frem til restaurant. Oppdrettsaktiviteten er lokalisert på Helgelandskysten, med anlegg fra Vega i sør, til Gildeskål i nord.

Nova Sea er nå i gang med planleggingen av et helt nytt og moderne lakseslakteri på Lovund og søker nå en fabrikksjef som vil få en sentral rolle i dette prosjektet videre.

Les mer her

Søknadsfrist: 13.02.2022

 

Den perfekte balansen

Det er snart 50 år siden vi startet i det små, med bare tusen smolt som kom til Lovund i et sjøfly. Siden da har vi bygd oss opp til å bli en av de største nordnorske lakseprodusentene! Hver dag jobber vi mot vår visjon: «Den perfekte balansen».

Publisert av Nova Sea AS Onsdag 23. juni 2021

 

 

4. Bli med på å ta Helgeland til nye høyder!

Kunnskapsparken Helgeland er en pådriver for økt innovasjon, bærekraft, verdiskaping og vekst i regionen. Deres virksomhet inkluderer blant annet inkubatortjenester for oppstarts- og vekstbedrifter, forretningsutvikling for etablerte bedrifter, traineeprogram, omdømmebygging, klyngeledelse, prosjektledelse, kompetansemegling for forskningsbasert innovasjon, EU-rådgivning, prosjekt- og søknadsutvikling.

De søker deg som brenner for utvikling og som ønsker å bistå virksomheter i innovasjons- og utviklingsarbeid som prosjektleder og/eller forretningsutvikler.

Les mer her

Søknadsfrist: 13.02.2022

 

 

5. Alcoa Mosjøen søker Ingeniør til Teknisk avdeling

Alcoa Mosjøen er hjørnesteinsbedriften i byen som ligger midt i Norge, Mosjøen, og ligger bare et stenkast unna sentrum og den vakre Sjøgaten, med sin verdenskjente trehusbebyggelse. På aluminiumsverket i Mosjøen produseres det årlig ca 230 000 tonn produkter av primæraluminium.

Liker du når ting fungerer som det skal? Har du en forkjærlighet for stabilitet og kontrollerte prosesser? Er du alltid på jakt etter forbedring og nye løsninger? Da er dette drømmejobben for deg!

Les mer her

Søknadsfrist: 20.02.2022

 

6. Har du ledererfaring, IT-bakgrunn og vil ta et ansvar for selvbetjeningsløsninger for innkrevingsområdet?

Med over 1.000.000 utviklingstimer årlig er Skatteetaten en av landets største arbeidsgivere innen programvareutvikling. Deres IT-løsninger brukes av hele Norges befolkning, og IT-porteføljen deres er en av Norges største med sterk vekst i tjeneste- og transaksjonsmengde, fylt med samfunnskritiske og faglig utfordrende IT- prosjekter. De søker nå en IT-leder som skal lede en gruppe som har ansvar for ny- og videreutvikling av selvbetjeningsløsninger på innkrevingsområdet.

Les mer her

Søknadsfrist: 18.02.2022

 

7. Bli Interessentkoordinator i Brønnøysundregistrene!

Brønnøysundregistrene utvikler og driver digitale tjenester som gjør dialogen med det offentlige enklere for personer og virksomheter. Brønnøysundregistrenes utvikler og drifter noen av de viktigste registrene i Norge, og har en sentral rolle i forenklingen og digitaliseringen av det norske samfunnet.

Er du dyktig til å drive prosesser og holde en ryddig struktur i prosjekt? Har du også lyst til å være med på å skape brukervennlige tjenester for næringsliv og befolkning? Som Interessekoordinator i Brønnøysundregistrene koordinerer du dialogen deres med interessenter og brukere under utviklingen av nye samfunnsnyttige digitale tjenester.

Les mer her

Søknadsfrist: 28.02.2022

 

8. Bli med og løs globale utfordringer hos Aker Solutions

Vil du være med å utgjøre en forskjell og akselerere utviklingen mot en bærekraftig fremtid? Aker Solutions har lang erfaring med å levere komplekse prosjekter til olje- og gassbransjen, og har flere ledige stillinger for deg som vil være med å forme veien videre mot en bærekraftig fremtid.

Senior Process Engineer

Søknadsfrist: 25.02.2022

 

Senior Instrument Engineer

Søknadsfrist: 28.02.2022

 

Project Planner

Søknadsfrist: Snarest

 

 

9. Dønna kommune søker Prosjektleder / Innkjøpskoordinator

Dønna kommune er en frodig øykommune på Helgeland. Der bor og trives 1.450 innbyggere på øyene Løkta, Dønna og Vandve. I Dønna er det gode forhold for jakt, fiske og friluftsliv og en unik skjærgård. Dønna kommune har opprettet en ny stilling som prosjektleder / innkjøpskoordinator. Stillingen er plassert i kommunedirektørens stab, og vil være sentral i realiseringen av kommunens utviklings- og investeringsprosjekt.

Les mer her

Søknadsfrist: 20.02.2022

 

10. Træna kommune ønsker seg en ny økonomikonsulent

Trænas særegne landskap og beliggenhet ytterst på Helgelandskysten gjør kommunen både eventyrlig og trygg. Træna er Norges eldste fiskevær med steinalderfunn som daterer livet her mer enn 9000 år tilbake i tid. Samtidig er Træna et moderne øysamfunn med alt man trenger for å ha det godt og behagelig. Fiskeri er hovednæringen, men kommunen satser på bred samfunnsutvikling, med alt fra industri og havbruk til reiseliv og kulturliv. Træna er også godt kjent for Trænafestivalen som tiltrekker ca. 5000 besøkende hvert år (når det ikke er pandemi).

Træna kommune søker en engasjert og utviklingsorientert økonomikonsulent til fast 100% stilling – en person som både kan utføre ordinære driftsoppgaver og planlegge og gjennomføre forbedringsprosesser.

Les mer her

Søknadsfrist: 27.02.2022

 

BONUS. Leirfjord kommune søker Virksomhetsleder for Helse og Velferd

Naturskjønne Leirfjord kommune med sine 2300 innbyggere, ligger sentralt plassert på Helgelandskysten mellom regionsentrene Mosjøen, Mo i Rana og Sandnessjøen. Leirfjord er en landbruks- og kystkommune unike friluftsmuligheter til både til havs, i utmark og til fjells. Som Virksomhetsleder for Helse og Velferd leder du helsetjenesten med legekontor, fysioterapi og helsestasjon, samt flyktningetjenesten/voksenopplæring og tildeling Husbankmidler i Leirfjord kommune.

Les mer her

Søknadsfrist: 19.02.2022

 

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.