fbpx

Foto: Simon Fossheim | Sted: Tomma | Helgeland Reiseliv

10 heite stillinger desember

Hver måned trekker vi frem 10 spennende ledige stillinger som lyses ut på Helgeland. For deg som ønsker deg ny jobb til jul!

1. Brønnøy kommune søker etter både IT-sjef og Økonomisjef

Til stillingen som økonomisjef søker de deg med gode samarbeidsevner, så vel som strategiske og analytiske evner, til å sørge for økonomiplanlegging og budsjettarbeid i kommunal virksomhet. Som økonomisjef jobber du tett sammen med dyktige medarbeidere i kommunens økonomiavdeling.

Les mer her

Til stillingen som IT-sjef leter de etter deg som er fremtidsrettet, oppdatert på ny teknologi og som har god formidlingsevne. Avdelingen er i endring og de trenger deg som liker å bygge talent, skape trygghet, motivere og videreutvikle de ansatte.

Les mer her

Søknadsfrister: 17.12.2021

 

2. Helgeland Kraft Vannkraft søker Sivilingeniør bygg og miljø

Helgeland Kraft Vannkraft AS søker etter en sivilingeniør med kompetanse innen bygg, miljø og vassdragsteknikk. Vannkraften er bærebjelken i det grønne skiftet, og kommer til å fortsette å være en av premissgiverne for utvikling og elektrifisering av samfunnet. Om du ønsker å være med å forme fremtidens fornybare Helgeland kan dette være en stilling for deg. Ikke bare kan du sette ditt avtrykk på det grønne skiftet, du får kombinere dette med varierte oppgaver samtidig som du opplever Helgelands vakre natur som en del av arbeidshverdagen.

Les mer her

Søknadsfrist: 04.01.2021

 

En aktiv verdiskaper på Helgeland

To spennende jobbmuligheter i Helgeland Kraft Vannkraft! Er du vår nye kollega, eller kjenner du noen vi bør prate med? Vi søker Sivilingeniør med kompetanse innen bygg, miljø og vassdragsteknikk. Vi søker også Energioperatør, for å øke forvaltnings-kapasiteten i vår drift- og vedlikeholds-portefølje.

Publisert av Helgeland Kraft Torsdag 11. november 2021

 

3. Lokalbanken søker etter en Kundeansvarlig Bedriftsrådgiver

SpareBank 1 Helgeland søker etter en Kundeansvarlig Bedriftsrådgiver til en av de mest spennende regionene i Norge for øyeblikket, nemlig Helgeland! Her finner du et spennende næringsliv med et bredt spenn – fra voksende oppdrettsnæring til etablering av batterifabrikk i Mo i Rana og storsatsing på grønn hydrogen i Mosjøen. Regionen har en stolt industrihistorie med ren kraftproduksjon og har et reiseliv i vekst. Det er både bolyst og blilyst i regionen, men vi trenger flere folk og mer kompetanse i næringslivet. Som Lokalbanken på Helgeland skal SpareBank 1 Helgeland være med å bidra til denne veksten, ved å bygge kunnskap og kultur for samarbeid. Deres visjon er å være en drivkraft for vekst, og det er slik de bidrar til å bygge framtidens Helgeland.

Les mer her

Søknadsfrist: 20.12.2021

 

 

Publisert av SpareBank 1 Helgeland Fredag 16. april 2021

 

4. Adecco søker Kundekonsulent

Mo i Rana står ovenfor en sterk vekst de kommende årene, og vil ha et stort behov for rekruttering av riktig kompetanse til næringslivet i regionen. Som kundekonsulent bistår du i jobben med å sikre rett kandidat til jobben, og rett jobb til kandidat. Adecco kan vise til rekruttering og bemanning innenfor et bredt spekter av bransjer, i både privat næring og offentlig sektor. Din hverdag vil være fartsfylt og bestå av å bygge gode og langvarige relasjoner med kunder i distriktet, kartlegge markedet og være en døråpner hos potensielle kunder.

Les mer her

Søknadsfrist: 12.12.2021

 

5. Lurøy kommune søker Psykisk Helsearbeider

Lurøy er en kystkommune på Helgeland. Kommunen består av fastland og 1372 store og små øyer. I denne praktfulle naturen med sjøsalte strender og fagre fjell bor det i underkant av 2000 mennesker. Lurøy kommune har målsetting om tidlig innsats og forebygging ved tverrfaglig samarbeid, og søker nå etter en Psykisk Helsearbeider. Som Psykisk Helsearbeider inngår du i et tverraglig team sammen med psykolog, og har et tett samarbeid med omsorgstjenesten, barnevernstjenesten, helsesykepleieren og oppvekstetaten.

Les mer her

Søknadsfrist: 27.12.2021

 

6. Alstahaug kommune søker Ingeniør til Samfunnsutvikling

Sandnessjøen i Alstahaug kommune er kystbyen midt på Helgeland, et naturlig utgangspunkt for å oppleve alt som eventyrlige Helgeland har å by på. Som Ingeniør i Alstahaug kommune blir du ansatt i kommunalteknisk enhet, som har som oppgave å utvikle kommunale utbyggingsprosjekter innen vei, vann og avløp. Videre har avdelingen ansvaret for å drifte daglig og periodisk vedlikehold av kommunale; veg, gatelys, park- og idrettsanlegg samt vann og avløpsanlegg.

Les mer her

Søknadsfrist: 22.12.2021

Psst! Alstahaug kommune søker også HR-Rådgiver.

 

7. Helgelandssykehuset søker Sykepleiere til sitt nye DMS

Det distriktsmedisinske senteret lokalisert i Brønnøysund er en samling av helse- og omsorgtjenester, hvor hensikten er å tilrettelegge for samhandling mellom spesialisthelsetjenesten og kommunene, samt å etablere et tilgjengelig, utvidet og bedre koordinert helsetilbud nærmere der folk bor.

DMS-et er en forlenget arm av Helgelandssykehuset og skal være et ledd i utviklingen av å skape både pasientens helsetjeneste og det utadvendte sykehus og bidra til å skape Norges beste lokalsykehus .De ser etter deg som liker varierte arbeidsdager og som vil være med på utvikling og oppbygging av helsetjenester i det nye DMS Sør – Helgeland.

Les mer her

Søknadsfrist: 17.12.2021

 

8. Brønnøysundregistrene søker Asset Manager

Brønnøysundregistrene utvikler og driver digitale tjenester som gjør dialogen med det offentlige enklere for personer og virksomheter. Brønnøysundregistrenes utvikler og drifter noen av de viktigste registrene i Norge, og har en sentral rolle i forenklingen og digitaliseringen av det norske samfunnet.

De skal nå styrke sitt arbeid med informasjonssikkerhet, og bygger opp en ny prosess for forvaltning av aktiva. Med «aktiva» mener de anlegg og verdier som har en potensiell eller reell verdi for Brønnøysundregistrene. I denne stillingen får du ansvar for tjenestekatalogen som gir oversikt over deres tjenester, og blir en del av deres miljø for styring og utvikling av informasjonssikkerhet.

Les mer her

Søknadsfrist: 08.12.2021

 

9. Rana ungdomsskole søker Avdelingsrektor

Med ca. 800 elever i skoleåret 2021-2022 er Rana ungdomsskole den største ungdomsskolen i Rana kommune. De søker deg som ønsker å være en skoleleder med engasjement, stort pågangsmot og svært gode relasjonsevner for å lede i endringsprosesser i samarbeid med de ansatte. Som avdelingsrektor ved Rana ungdomsskole er du en del av et større lederteam hvor vi jobber sammen til det beste for elevene. Du vil også ha overordnet ansvar for ett av klassetrinnene.

Les mer her

Søknadsfrist: 05.01.2022

 

10. Alcoa Mosjøen søker REX Ingeniør

Alcoa Mosjøen er hjørnesteinsbedriften i byen som ligger midt i Norge, Mosjøen, og ligger bare et stenkast unna sentrum og den vakre Sjøgaten, med sin verdenskjente trehusbebyggelse. Aluminiumsverket til Alcoa fortsetter å utvikle seg i tråd med tiden og er ledende i implementeringen av nye metoder og teknologier slik at de kan fortsette å gjøre det de gjør best; nemlig å lage aluminium i verdensklasse, så rent og grønt som overhodet mulig.

Liker du når ting fungerer som det skal? Har du en forkjærlighet for stabilitet og kontrollerte prosesser? Er du alltid på jakt etter forbedring og nye løsninger? Da kan en ingeniørstilling i vedlikeholdsavdelingen til Alcoa Mosjøen være drømmejobben for deg!

Les mer her

Søknadsfrist: 06.12.2021

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.