fbpx

Vega | Foto: Hans Olav Næss | hansolavnaess.com

10 heite stillinger august

Hver måned trekker vi frem 10 spennende stillinger som lyses ut på Helgeland. Kanskje finner du din drømmejobb?

1. Bli med på laget til Tag Sensors

TAG Sensors utvikler og produserer kombinerte NFC- og RFID-tags for kontinuerlig overvåkning av kjølekjede for varer fra produsent til sluttbruker. Gjennom deres løsning får kundene kontroll på at temperaturfølsomme varer som fisk, frossen mat og farmasiprodukter har vært innenfor temperaturgrensene fra produksjon til forbruk.

All produktutvikling skjer fra deres hovedkontor i Mo i Rana, hvor de også har egen produksjonslinje. De søker nå etter Quality & Compliance Manager, Key Account Manager og R&D Engineers som ønsker å bli en del av et energisk og utviklingsorientert miljø.

Quality & Compliance Manager 

Key Account Manager

R&D Engineers

Søknadsfrist: snarest

Tag Sensors hentet millioner fra EU

TAG Sensors has received EU Horizon 2020 funding three times. We
are proud to be featured in Innovasjon Norge launch video for Horizon Europe!

Publisert av TAG Sensors Onsdag 21. oktober 2020

 

2. Nova Sea søker Daglig leder til sitt nye utviklingsselskap

Nova Sea AS er en av Nord-Norges største oppdrettsaktører. Konsernet er helintegrert fra stamfiskproduksjon frem til restaurant. Oppdrettsaktiviteten er lokalisert på Helgelandskysten, med anlegg fra Vega i sør, til Gildeskål i nord. Hovedkontor og industrianlegg ligger på Lovund i Lurøy kommune.

De søker nå en Daglig leder til sitt nyetablerte datterselskap Nova Evolution AS. Selskapet skal jobbe med ulike utviklingsprosjekter knyttet opp til selskapets mål og strategi. De søker deg som har bred erfaring innenfor prosjektledelse, oppdrettskompetanse, administrativt arbeid og samtidig har god forståelse for tekniske installasjoner.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.08.2021

 

3. Mo Industripark AS søker Leder finansiering og investering

Mo Industripark AS er eiendoms- og infrastrukturselskapet i en av landets største industriparker. Hovedoppgaven for Mo Industripark AS er å forvalte, utvikle og utføre drift av eiendommer, infrastruktur, anlegg og utstyr, samt tilrettelegge for nyetableringer og markedsføre Mo Industripark som etableringssted.

Som leder for finansiering- og investering i Mo Industripark AS vil du arbeide både for selskapet og sammen med industrien i en av de mest spennende industriregionene i Norge. Deres visjon er å være en Grønn Industripark i Verdensklasse.

Les mer her

Søknadsfrist: 29.08.2021

 

 

Publisert av Mo Industripark AS Mandag 30. oktober 2017

 

4. Sintef Helgeland søker Daglig leder

SINTEF er en av Norges mest anerkjente merkevarer, og er i dag et av Europas største uavhengige forskningsinstitutt. Deres visjon er «teknologi for et bedre samfunn», som har vært fundamentet for deres virksomhet i 70 år.

De søker nå etter en Daglig leder til sitt kontor på Helgeland. SINTEF Helgeland har ambisjoner om videre utvikling og vekst, og jobber tett med industri og andre næringsaktører som ønsker å øke ressurseffektivitet og begrense sin klima- og miljøbelastning gjennom innovative teknologier. De har en bred kompetanse, og satser særlig på sirkulær økonomi, miljø, bærekraft, framtidens produksjon og produkter, samt digitale løsninger som understøtter dette.

Les mer her

Søknadsfrist: 30.08.2021

5. Alcoa Mosjøen søker Vedlikeholdsingeniør

Alcoa er en verdensledende leverandør av bauksitt, alumina og aluminium, med en sterk portefølje av verdiskapende støpte og valsede produkter og betydelige energiressurser. Verket i Mosjøen startet opp i 1958, og har i 2021 over 500 ansatte, og produserer årlig ca 230 000 tonn produkter av primæraluminium.

De søker nå etter en ingeniør til sin vedlikeholdsavdeling. Liker du når ting fungerer som det skal? Har du en forkjærlighet for stabilitet og kontrollerte prosesser? Er du alltid på jakt etter forbedring og nye løsninger? Da har Alcoa Mosjøen drømmejobben for deg!

Les mer her

Søknadsfrist: 16.08.2021

6. Helgelandssykehuset søker Psykolog

Helgelandssykehuset søker to Psykologer til Senter for Psykisk Helse og Rus i Brønnøysund. Avdeling Brønnøysund består av barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk (BUP) og voksenpsykiatrisk poliklinikk (VOP). VOP Brønnøysund dekker helgelandskommunene Bindal, Sømna, Brønnøy, Vega og Vevelstad med vel 13 000 innbyggere, og skal ivareta befolkningen sitt behov for allmenpsykiatriske spesialisthelsetjenester.

Kombiner jobben som psykolog med livet i kystbyen Brønnøysund, helt sør i naturskjønne Helgeland. Her har du har kort vei til fantastiske naturopplevelser til lands, til fjells og i skjærgården.

Les mer her

Søknadsfrist: 20.08.2021

7. Freyr søker Controller

FREYR jobber med etableringen av Norges første batterifabrikk. De har ambisjon om å utvikle over 40 GWh produksjonskapasitet for battericeller innen 2025, og har som mål å posisjonere seg som en av Europas største battericelleleverandører.

De søker nå etter en Controller som vil bidra til å levere verdens reneste, og mest kosteffektive batterier, som skal bidra til å avkarbonisere transportsektoren. Som Controller har du ansvaret for å planlegge og koordinere budsjetter og forretningsplaner i henhold til selskapets retningslinjer og praksis.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.08.2021

8. Rana Utvikling søker deg som vil lede Mo i Ranas arbeid med omdømme

Rana Utvikling AS er Rana kommune sin næringsetat og visjonen er å være regionens fremste ressurs for næringsutvikling. Selskapets viktigste oppgave er å legge til rette for ny næringsvirksomhet og bidra til å forbedre rammevilkårene for næringslivet.

I Norges grønne industrihovedstad Mo i Rana forberedes det til en rivende utvikling i årene som kommer. Rana Utvikling søker derfor etter en Prosjektleder som skal jobbe med omdømme og attraktivitet i en av Norges mest spennende byer for tiden. Som Prosjektleder for omdømme og attraktivitet er du entusiastisk, systematisk og målrettet, har en evne til å engasjere folk og brenner for stedsutvikling.

Les mer her

Søknadsfrist: Snarest

 

9. NAV Økonomi stønad søker Rådgivere

NAV Økonomi stønad har i overkant 150 ansatte, og utfører landsdekkende oppgaver innen økonomi og arkiv. De søker nå etter en HR-Rådgiver og en Rådgiver Virksomhetsstøtte.

Til stillingen som HR-Rådgiver ser de etter deg som er fleksibel, vekker tillit og har stor arbeidskapasitet. Du vil blant annet drive med HR-rådgivning, administrativt personalarbeid, rekruttering, samt jobbe for å nå deres mål for helsefremmende arbeid og nærvær.

Les mer her

 

Til stillingen som Rådgiver Virksomhetsstøtte vil du jobbe med prosess- og prosjektstøtte, sikkerhet og beredskap, personvern og risikostyring. Stillingen omfatter også administrative oppgaver, som saksforberedelse til møter, utredning og dokumentering.

Les mer her

Begge utlysningene har søknadsfrist 08.08.2021

 

10. Vil du jobbe med kompetanseutvikling for 7 kommuner?

Studiesenter RKK Ytre Helgeland er et regionalt samarbeid om kompetanseutvikling mellom helgelandskommunene Alstahaug, Dønna, Herøy, Leirfjord, Lurøy, Nesna og Træna. De søker nå etter en Utviklingsrådgiver som skal arbeide med å avdekke og dekke kompetansebehovet som etterspørres i regionen.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.08.2021

 

BONUS. Miljøteknikk Terrateam søker Kvalitets- og HMS-sjef

Miljøteknikk Terrateam AS driver behandlingsanlegg og deponi for uorganisk farlig avfall og industriavfall i Mo Industripark. De samarbeider altså med en spennende bransje som har stort fokus på bærekraft og sirkulære løsninger, og har for tiden flere FoU-prosjekter med de lokale smelteverkene og Sintef Helgeland.

Miljøteknikk Terrateam søker etter en Kvalitets- og HMS-sjef som er løsningsorientert, kommuniserer godt og har gode samarbeidsevner. Er du god på å motivere andre, har stor faglig interesse og kunnskap innen lover og gjeldende regler innenfor HMS samt et godt blikk for mulige forbedringer?

Les mer her

Søknadsfrist: 27.08.2021

 

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.